Βαθμολογία

Απόλλων Λ.: Απολύμανση στο γήπεδο Φιλιππούπολης

«Είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό που δεν είναι όμως ανίκητος». Διάγγελμα στον ελληνικό λαό απηύθυνε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό στη χώρα μας χθες το απόγευμα, για να τον ενθαρρύνει αναφορικά με τη σκληρή δοκιμασία που υφίσταται.

Και μπορεί η κυβέρνηση συνεχώς να ανακοινώνει μέτρα, όμως και ο καθένας μας ατομικά προσπαθεί να συμμορφωθεί ουσιαστικά με τους διεθνείς κανόνες, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Την Τρίτη, νωρίς το πρωί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους, από την… ψυχή του Απόλλωνα Λάρισας, τον Παναγιώτη Δοξόπουλο.

Με την κάτασπρη στολή ετοίμασε το υλικό για να ψεκάσει τους χώρους του γηπέδου και με υπομονή πάνω από μία ώρα περίπου απολύμανε τους χώρους των αποδυτηρίων των ποδοσφαιριστών, των γραφείων της ιστορικής ομάδας, την κερκίδα και εκείνους γύρω από το κυλικείο.

«Ο Απόλλων από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του ιού έδειξε υπευθυνότητα, καταρχάς αναστέλλοντας τις προπονήσεις των τμημάτων του όσο και τώρα με την απολύμανση των εγκαταστάσεών του», τόνισε ο Παν. Δοξόπουλος, ο οποίος πριν φορέσει την κατάλληλη ενδυμασία, τόνισε: «Είμαστε σε… πόλεμο και όλοι μας οφείλουμε να δώσουμε σκληρή μάχη μέχρι το τέλος, για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που προσδοκούμε. Από την πλευρά μου το γήπεδο, που είναι η αρμοδιότητά μου, από τον αγωνιστικό χώρο και τους χώρους των αποδυτηρίων, θέλω να τους διατηρώ πεντακάθαρους. Εκτός από την πρώτη ομάδα, έχουμε και τα μικρά παιδιά από την ακαδημία, τους γονείς και τους παππούδες τους, τους οποίους πρέπει να φιλοξενούμε σε έναν καθαρό χώρο. Εύχομαι ο εφιάλτης που περνάμε, να έχει όσο το δυνατόν τις λιγότερες συνέπειες και πάλι να δούμε τα χαμόγελα στους Ελληνες αλλά και σε όλο τον κόσμο να επιστρέφουν, διότι για μια ακόμα φορά και ίσως η πρώτη σε τόσο μεγάλο βαθμό, να συνειδητοποιούμε πως η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό όλων μας».

Πηγή: Ελευθερία