Βαθμολογία

«Όπλο» του είναι η δουλειά!!!

Το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε τον Αετό Μακρυχωρίου και για τον ίδιο ήταν σίγουρα ένα μεγάλο «στοίχημα» αφού χρειάστηκε να κάνει έναν πραγματικό αγώνα δρόμου όλο το καλοκαίρι έτσι ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ο ιστορικός σύλλογος και να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της διοίκησης.

Ο λόγος για τον τεχνικό του Αετού Κώστα Κατσάρα που κατάφερε να πετύχει αρκετά και σημαντικά πράγματα μέσα σε λίγους μήνες. Πέτυχε να φτάσει στην ομάδα στην 1η θέση της βαθμολογίας και να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ένα όνειρο της διοίκησης του Αετού (Τουρλακόπουλος – Τσιτούρας) και όλου του χωριού που ζει και αναπνέει για την αγαπημένη του ομάδα.

Ο Κώστας Κατσάρας άνθρωπος χαμηλών τόνων με μοναδικό του «όπλο» την δουλειά και την πειθαρχία κατάφερε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό και καλογυμνασμένο σύνολο που έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, όμως ο Κώστας Κατσάρας ανήκει στη λίστα με τους καλύτερους προπονητές κάτι που έκτισε αυτά τα χρόνια στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον εμπιστεύτηκαν με «κλειστά τα μάτιά» στην ομάδα του δήμου Τεμπών.