Βαθμολογία

Τηλεϊατρική στη Λάρισα

Δείτε τώρα τι συνέβη στη Λάρισα, όπου ο κ. Κέλλας (το πρώτο κρούσμα στην πόλη) κυκλοφόρησε αρκετά προτού κλειστεί στο σπίτι του και εν συνεχεία στο νοσοκομείο. Δεκάδες συμπολίτες του έτρεξαν για τεστ. Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός παρέχει δωρεάν υπηρεσίες τηλεϊατρικής κατά του κορωνοϊού για όλους τους θεσσαλούς πολίτες.

Το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» γίνεται πράξη με τη βοήθεια του Smart Thessaly. Ενα εργαλείο του μέλλοντος που σχεδιάζεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας εδώ και 8 μήνες. «Θέτουμε στην υπηρεσία όλων των Θεσσαλών», λέει ο Κ. Αγοραστός, «την τηλεϊατρική, με την παροχή ιατρικής συμβουλευτικής και καθοδήγησης από το σπίτι. Αναχαιτίζουμε τη διασπορά του κορωνοϊού, κρατάμε τους πολίτες μακριά από άσκοπες μετακινήσεις» λέει ο περιφερειάρχης.

Επιπλέον, έδωσε ένα πλήρες πρόγραμμα για μαθήματα (μαθητών) από το σπίτι. Είναι πλήρως εικονογραφημένο και η πλοήγηση είναι σχεδιασμένη συμβολικά. Περιέχει ασκήσεις μαθηματικών καλύπτοντας όλη τη θεματολογία του νηπιαγωγείου, πλήρη εγκυκλοπαίδεια του περιβάλλοντος, παζλ, ζωγραφική και φύλλα εργασίας προς εκτύπωση. Διαθέτει σύστημα εξατομικευμένης προόδου και προσαρμόζεται στις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών και συνοδευτικές πολυμεσικές εφαρμογές (βίντεο, εικόνα, ήχο).

Πηγή: Βηματοδότης