Βαθμολογία

Ζανέτι: «Τα νοσοκομεία δεν αντέχουν άλλο στο Μιλάνο»

Με μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στο Μιλάνο λόγω κορονοϊού ο Χαβιέ Ζανέτι. Δραματική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία του Μιλάνου, καθώς δεν μπορούν να αντέξουν τα εκατοντάδες νέα κρούσματα του κορονοϊού. Ο Xαβιέ Ζανέτι, αθλητικός διευθυντής της Ιντερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «RadioContinent» στην Αργεντινή, μίλησε για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην ιταλική πόλη και την προσπάθεια που κάνει το υγειονομικό προσωπικό της πόλης να κάνει το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν είναι αρκετό:

«Τα νοσοκομεία, ειδικά στο Μιλάνο, κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν είναι αρκετά για να καλύψουν όλες τις περιπτώσεις. Οι γιατροί καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να σώσουν ζωές, αλλά η κατάσταση είναι δραματική και δεν ξέρω τι θα γίνει», δήλωσε ο Αργεντινός σταρ του παρελθόντος και συμπλήρωσε:

«Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν με τη Γιουβέντους, η οποία έχει δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα ιού. Εμείς δεν έχουμε συμπτώματα. Πρέπει να παραμείνουμε σε καραντίνα μέχρι τις 25 Μαρτίου. Εγώ εργάζομαι από το σπίτι, η Ιντερ πήρε αρκετά μέτρα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο σύλλογος παρακολουθεί τα διατροφικά προγράμματα των παικτών που προετοιμάζονται από τους διατροφολόγους της ομάδας. Η κατάσταση δημιουργεί μεγάλη ανησυχία και σίγουρα αυτές τις ημέρες δεν σκεφτόμαστε το ποδόσφαιρο, αλλά την υγεία των ανθρώπων».