Βαθμολογία

Υπέρ της αναδιάρθρωσης ο ΟΦΙ

Όπως ανακοίνωσε η κρητική ομάδα είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης και τονίζει ότι "όλα τα υπόλοιπα που αναγράφονται στο διαδίκτυο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσο αφορά την θέση μας επί της ουσίας". Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΟΦΙ από το 2019 που η ομάδα μας ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Γ Εθνικής και αντί να ανέβει στ Το Δ.Σ. του ΟΦΙ από το 2019 που η ομάδα μας ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Γ Εθνικής και αντί να ανέβει στην Β Εθνική βρέθηκε στην football league (Γ Εθνική ξανά επί της ουσίας) , έχει ταχθεί επανειλημμένα και έχει αποφανθεί ομόφωνα για την αναδιάρθρωση , όπως σωστά αναφέρει η πρόταση της Νίκης Βόλου. Ολα τα υπόλοιπα που αναγράφονται στο διαδίκτυο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσο αφορά την θέση μας επί της ουσίας.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ του ΟΦΙ

Ο πρόεδρος Θ. Χηνόπουλος

Κοιν. Football league

Nίκη Βόλουην Β Εθνική βρέθηκε στην football league (Γ Εθνική ξανά επί της ουσίας) , έχει ταχθεί επανειλημμένα και έχει αποφανθεί ομόφωνα για την αναδιάρθρωση , όπως σωστά αναφέρει η πρόταση της Νίκης Βόλου. Ολα τα υπόλοιπα που αναγράφονται στο διαδίκτυο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσο αφορά την θέση μας επί της ουσίας.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ του ΟΦΙ

Ο πρόεδρος Θ. Χηνόπουλος

Κοιν. Football league

Nίκη Βόλου»