Βαθμολογία

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Καλογιάννης

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ενημέρωσε πως το τεστ για κορωνοϊό βγήκε αρνητικό, ενώ συνέστησε στους πολίτες να συνεχίσουν με τα μέτρα που έχουν παρθεί.

Θυμίζουμε πως ο δήμαρχος Λαρισαίων, είχε βρεθεί στην Δημοτική Πινακοθήκη την περασμένη Κυριακή με τον βουλευτή Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστο Κέλλα, που είναι ένα από τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Αναλυτικά η δήλωση: «Λόγω της θέσης μου και της ανάγκης που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα για πολλές συναντήσεις και επαφές που αφορούσαν την λήψη μέτρων του Δήμου για την προστασία από τον κορωνοϊό, αλλά και λόγω της παρουσίας μου στην εκδήλωση της Δημοτικής Πινακοθήκης, σε συνδυασμό με την παρουσία κάποιων ήπιων συμπτωμάτων,  οι λοιμωξιολόγοι του Κέντρου Αναφοράς της Λάρισας στο ΠΠΝΛ,  ζήτησαν να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Μου ανακοινώθηκε σήμερα ότι  το τεστ είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Συνεχίζουμε όλοι τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας, «μένουμε σπίτι» και περιορίζουμε τις επαφές μας στο απολύτως αναγκαίο.

Αισθάνομαι την ανάγκη αυτή την στιγμή να δώσω συγχαρητήρια, να ευχηθώ κουράγιο και δύναμη σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων μας που δίνει την μάχη στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της νόσου. Ψυχραιμία, σύνεση και όλα θα πάνε καλά».