Βαθμολογία

Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3

Ο Ισπανός άσος χτύπησε δυο φορές και η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 3-2 στο Άνφιλντ και πήρε την πρόκριση κόντρα στην Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League.

Με τον Μάρκος Γιορέντε να βάζει την προσωπική του σφραγίδα (σκόραρε δυο φορές στην παράταση) η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το 2-2 εκτός έδρας κόντρα στην Λίβερπουλ και σε συνδυασμό με το 1-0 που είχε κερδίσει εντός έδρας πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League. Η Λίβερπουλ μπήκε πολύ καλά στο ματς αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Όμπλακ που κατέβασε ρολά στους αντιπάλους του.

Ωστόσο τον Σλοβένο γκολκίπερ νίκησε ο Βαϊνάλντουμ στο 43ο λεπτό κάνοντας το 1-0 για την Λίβερπουλ. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση με την Λίβερπουλ να κάνει το 2-0 με τον Φιρμίνο στο 94΄για να απαντήσει ωστόσο άμεσα η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε με τον Γιορέντε να μειώνει σε 2-1 τρία λεπτά αργότερα δίνοντας το προβάδισμα πρόκρισης στους «ροχιμπλάνκος».

Μάλιστα ο Ισπανός άσος της Ατλέτικο χτύπησε ξανά και στο 105΄έκανε το 2-2 δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του. Μάλιστα στο 121΄ ο Μοράτα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του μιας και έκανε το 3-2 καθώς έφυγε στην κόντρα και σκόραρε. 

Λίβερπουλ (Κλοπ): Αντριάν, Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (106΄Φαμπίνιο), Τσάμπερλεϊν (82΄Μίλνερ), Βαϊνάλντουμ (106΄Οριγκί), Μανέ, Φιρμίνο, Σαλάχ.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ (91΄Βρσάλικο), Σάβιτς, Σάβιτς, Λόντι, Σαούλ, Τόμας, Κόκε, Κορέα (106΄Χιμένεθ), Ντιέγκο Κόστα (56΄Γιορέντε), Ζοάο Φέλιξ (103΄Μοράτα).