Βαθμολογία

«Η είσοδος στην εξάδα θα μας δώσει ηθική ικανοποίηση»

Οι δηλώσεις του Αριάν Μπελά μετά την ήττα με 3-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 20η αγωνιστική της Super League 2. Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας:

«Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα για εμάς. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς. Ο Απόλλων Σμύρνης για την πρωτιά κι εμείς για την έκτη θέση. Όσο υπάρχει η μαθηματική ελπίδα θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Το παιχνίδι κρίθηκε από τρεις κλασικές ευκαιρίες του Απόλλωνα. Εμείς δεν μπαίναμε στην περιοχή όπως έπρεπε. Είχαμε κατοχή, ως προς αυτό έμεινα ευχαριστημένος, αλλά και όταν κάνεις αλλαγές πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να κάνουν ό,τι και αυτοί που ξεκινούν.

Δεν πρέπει οι παίκτες να ντριμπλάρουν και να κάνουν προσωπικές ενέργειες. Έπρεπε να είχαμε και στο πρώτο ημίχρονο υπομονή. Αυτός ο Απόλλων Σμύρνης δεν είχε σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου. Η είσοδος στην εξάδα θα μας δώσει ηθική ικανοποίηση. Η δουλειά, το τρέξιμο και οι θυσίες. Έτσι κι αλλιώς είμαστε μακριά από τους πρωτοπόρους. Δεν είχαμε στόχο να ανέβουμε κατηγορία. Δεν έχουμε το ίδιο μπάτζετ με τους διεκδικητές. Οι παίκτες είναι που κουράζονται και το δικαιούνται».