Βαθμολογία

Υπογράφει σε κορυφαία ομάδα ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Σαν βόμβα έσκασε τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρίσκεται και στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με κορυφαία ομάδα!

Αν και οι πληροφορίες προκύπτουν με το σταγονόμετρο και η ομάδα με την οποία συζητάει ο Δράκος του ελληνικού μπάσκετ κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, είναι πλέον δεδομένο ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πολύ και ότι οι επίσημες ανακοινώσεις είναι θέμα ημερών – αν όχι ωρών. Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως πρόκειται για μία πολύ δυνατή πρόταση, την οποία πολύ δύσκολα ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα μπορούσε να αρνηθεί καθώς και ότι όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν αφότου οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε όλα, κάτι που προσδιορίζεται εντός των προσεχών ημερών. Αυτό που γνωρίζουμε όσον αφορά την ομάδα με την οποία συζητάει ο Δράκος είναι μόνο πως πρόκειται για κορυφαία ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς.

Από το περιβάλλον του Γιαννάκη, οι πάντες κρατούν το στόμα τους κλειστό, χωρίς να επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και να διαψεύδουν την είδηση, που πάντως θεωρείται αυτή την ώρα γεγονός. Μέχρι να πέσουν επισήμως οι υπογραφές όμως, θεωρείται ότι «δεν υπάρχει κάτι προς δημοσιοποίηση» και έτσι δεν πρόκειται καν να διαρρεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία. Οι μπασκετικοί κύκλοι της χώρας εν τούτοις «βουίζουν» για το νέο μεγάλο βήμα του Παναγιώτη Γιαννάκη και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά για να αποκαλυφθεί η ομάδα με την οποία συζητάει ο Δράκος, καθώς και οι λεπτομέρειες αυτής της πολύ δυνατής, όπως λένε οι πληροφορίες, συμφωνίας. Κανείς δεν γνωρίζει για την ώρα εάν πρόκειται για κλειστό συμβόλαιο, για τη διάρκειά του, για τις απολαβές, αλλά ούτε και τη θέση η οποία προτείνεται στον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Σε κάθε περίπτωση, τα πάντα είναι πλέον ζήτημα μερικών ωρών και ο φίλαθλος κόσμος περιμένει με αγωνία το επόμενο βήμα του αγαπητού σε όλους Δράκου του μπάσκετ.

onsports.gr