Βαθμολογία

Σημαντικές νίκες για ΠΟΕ και Βλαχογιάννι!

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX (8/3)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ 1-2

Η Δόξα Βλαχογιαννίου κατάφερε να πανηγυρίσει μια σημαντική νίκη εκτός έδρας νίκη με 1-2 απέναντι στον Τύρναβο, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι  Τυρναβίτες άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βλιώρα στο 20΄αλλά στο 39΄με αυτογκολ του Παπαδόπουλου το ματς ήρθε στα ίσια.

Οι Βλαχογιαννίτες στο 64΄ έκαναν την ολική ανατροπή με τον Αλεξίου (1-2) σκορ το οποίο διατηρήθηκε ως το τέλος παρά την πίεση των γηπεδούχων για να ισοφαρίσουν. Η Δόξα αγωνιζόταν από το 71΄με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Φράντζα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Παπαδόπουλος, Αυλογιάρης, Βλιώρας, Μπάκος, Κατσαρός (65′ Πέτρο), Γανός, Βουζαξάκης, Μπισμπιγιάννης, Τσιρβούλης, Μητρακούλης (75′ Μήγας).

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Βουγιουρδής, Παληγιάννης, Μητούλας, Φράντζας, Τσιάρας, Πέτρου (46′ Νάτσης), Κωνσταντινίδης (60′ Λιάκος), Κοντοθανάσης, Ράχης, Μαρκούγιας (46′ Γκουρομπίνος Μ. (85′ λ.τ. Γκουρομπίνος Δ.), Αλεξίου.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ – ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 2-2

Η τοπική Δόξα και ο Φαλανιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Το ματς παρουσίασε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο αλλά για διαφορετικούς όμως λόγους και μόλις στο 1΄ο Νικολακούλης έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Οι Φαλανιώτες αφυπνίστηκαν και πριν πάνε στα αποδυτήρια για το α΄μέρος, πήραν προβάδισμα στο σκορ με 1-2 και δράστες τους Λεσάι (14΄) και Λυγούρα Χ. (32΄).

Στην επανάληψη ο Φαλανιακός θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς αλλά οι γηπεδούχοι που δεν παράτησαν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 80΄με τον Μπαχτσιβάνο.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Κ. Τσιάγκος-Σ. Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Στ./Αλκ., Μπαχτσιβάνος Στ./Χρ., Σακοράφας Χ., Νικολακούλης, Παραφέστας, Σακοράφας Β., Φουρτούνας, Τσιάγκος (46΄Λεσάι), Μπέλτσιος (88΄Μάτος), Καλόγηρος (76΄Πλιάτσικας), Βογιατζής (65΄Καρακίτσιος).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς (88΄Φουσίκας), Αντωνόπουλος, Σούλι, Φλώρος. Λυγούρας Β. (76΄Καρυώτης), Πανταζής Γ. (28΄λ.τ Πανταζής Η.), Μπλέντι, Λυγούρας Χ., Τσιάκος (70΄Ντανίκας), Λεσάι.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΑΜΠΕΛΙΑ 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η φαρσαλινή μονομαχία στο γήπεδο της Βαμβακούς, με τον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Ολυμπιακό Αμπελιάς να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Οι «κιτρινόμαυροι»  ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 22΄ο Τλούπας έκανε το 1-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Γκαραλιάκος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1, παρά τις όποιες προσπάθειες των δύο ομάδων να σκοράρουν εκ νέου.

Ο Αχιλλέας βρήκε δίχτυα με τον Πετράκη λίγο πριν το φινάλε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των «κίτρινων».

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χ. Καπελιάνης): Παρθένης Σπ., Πετράκης Χ., Τλούπας, Τσούλης Θ., Κατσανάκης, Κομισόπουλος, Τσούλης Δ., Παρθένης Λ., Γαγάρας (55′ Πετράκης Μ.), Αναγνώστης (75′ Ιμεράι), Συράκος.

ΑΜΠΕΛΙΑ (Β. Μπρισίμης – Θ. Εμμανουήλ): Τέρπος, Ποτόσογλου, Αγγέλης, Σταθάκος, Σελήνης, Κορδαλής, Περδίκης (46′ Καλούσης), Πλιάγκας (46′ Ζάχος), Πράπας, Παρασκευούδης, Γκαραλιάκος.

ΚΙΛΕΛΕΡ - Π.Ο.Ε 1-2

Ο Π.Ο.Ε επέστρεψε στις επιτυχίες μιας και επικράτησε εκτός έδρας του Κιλελέρ με 1-2 και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι που εμφανίστηκαν και πάλι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί πήραν τα «κεφάλι» στο σκορ στο 19΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαχρήστου για το 1-0.

Στη συνέχεια ο Πεπκολάι σκόραρε δύο φορές (24΄, 47΄) και οδήγησε τους «κυανόλευκους» στη σημαντική αυτή νίκη με ανατροπή.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Α. Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Μίλι, Παλάσκας, Χατζής Γ., Αργύρης, Ντονούδης, Φορτομάρης, Μακρής, Χατζής Κ., Παπαχρήστος.

Π.Ο.Ε (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι, Αθανασούλης, Χάμος, Πεπκολάι, Καραγκούνης Ματούλας, Λαζαρίδης.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ   - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 1-1

Ο Σμόλικας παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 αυτή τη φορά κόντρα στο αξιόμαχο Μαυροβούνι. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο σκορ στο 34΄με τον Σκούπρα. Στην επανάληψη οι «πετεινοί» ανέβασαν στροφές και στο 69΄ο Σπανός ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 1-1.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Ν. Κακανούλιας): Γραβάνης, Νασιάκος, Σκούπρας, Κακαζούκης, Λάλλος, Ζαμπέτας, Τσιρογιάννης (84΄Τανάγιας), Γκατζούλης, Μπέτσης, Γουλούλης (55΄Μπόντε), Κολοβός (67΄Γκατζιούρας).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Γ. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιοςλ Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Μπατζέλας Β. (89΄Προβίδας), Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης (75΄Μπάγκας Κ.), Σπανός (90΄Κολιοφούτης), Γαρουφαλιάς (80΄Τασλακίδης).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ – ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 1-0

Με γκολ του Θωμά Τσιρογιάννη μόλις στο 8΄ ο Δωτιέας πήρε μία σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στον Δαμασιακό. Οι Αγιώτες είχαν και άλλες στιγμές για να σκοράρουν με τον Γελαλή όμως να μην μπορεί να νικήσει τον εξαιρετικό για ένα ακόμη ματς Μπρέλλα.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γ. Χατζής): Μπρέλλας, Μάντσε, Γούτος Β., Κόκκινος, Γούτος Ν., Ντακούλας, Καρβούνης, Κορλός, Τσιρογιάννης, Ντελής, Φουκαλάς (59΄Βλάχος).

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Γ. Βαϊτσης): Μιγδάνης, Γεωργατζιάς, Ιωαννίδης, Πούτας (87΄Βίδρας), Καρακάνος, Δούκας (71΄Ραπτοτάσιος), Μουσιάρης, Παπαγεωργίου, Γελαλής, Λούτσος, Τσιάλτας (80΄Λέτσιος).