Βαθμολογία

Το ντέρμπι κατέκτησε η Φορτούνα Κουτσοχέρου!

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Μάνδρα με σκορ 0-3!

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στην Αμυγδαλέα, το πρώτο μέρος είχε μόνο ένα γκολ για την Φορτούνα και ένα κάθετο δοκάρι και μία πολύ καλή ευκαιρία για την Μάνδρα στο 30’.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου η Φορτούνα έχασε πέναλτι, στην επανάληψη όμως ξεκαθάρισαν τα πράγματα, αφού το «αφεντικό» έδειξε πως είναι η ομάδα του Σπύρου Ευαγγέλου πετυχαίνονται άλλα δύο τέρματα και δίνοντας με γάλο εύρος στη νίκη. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον παίκτη του Βάϊο Φονιά που εδώ και μέρες βρίσκεται πάνω στον Έβρο αφού ανήκει στα ΜΑΤ.

Στο 15’ φάουλ του Χατζηλαδά, μεγάλη επέμβαση από τον Κολοβό, στο 22’ με ένα ευθύβολο και δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Σκούπρας έκανε το 0-1.

Στο 26’ το φάουλ του Καλφούντζου Η. χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ράϊδου. Στο 30’ πολύ καλό σουτ του Ανδριανόπουλου που ξέφυγε από την άμυνα, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο Ζούγκα Μανώνης την έστειλε άουτ.

Στο 44’ ο Κατσιαβριάς ανέτρεψε τον Καλφούντζο Ηλία, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο ίδιος για να στείλει τη μπάλα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα φάουλ του Χατζηλαδά, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κολοβού.

Στο 58’ το φάουλ εκτέλεσε ο Καδόγλου, η μπάλα κόντραρε αρχικά σε σώματα, στην επαναφορά ο Τεκέδης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 55’ το φάουλ εκτέλεσε ο Καλφούντζος Η., κεφαλιά πάσα του Τσιαδήμου στο δεύτερο δοκάρι και ο Μίχος με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2. Στο 60’ το κόρνερ του Τσάβου, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Το επόμενο λεπτό, ύστερα από λάθος της άμυνας, ο Παζάρας έκανε την πάσα για τον Καλφούντζο Ηλία που δώρισε το τρίτο γκολ στην ομάδα του για το 0-3. Και στο 68’ το φάουλ εκτέλεσε ο Τεκέδης, έδιωξε με τις γροθιές ο Κολοβός.

Παρελθόν ο Δημήτρης Ζηρδέλης

Μετά το τέλος του αγώνα, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του τεχνικού της Μάνδρα Δημήτρη Ζηρδέλη με τον σύλλογο.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Ζηρδέλης): Ράϊδος (81’ Κιτσόπουλος), Ζούγκα Μαρ., Φασούλας, Τζήκας, Καδόγλου (55’ Τσάβο), Κατσιαβριάς, Τεκέδης, Ζούγκας Μαν. (35’ Σάλα), Ανδριανόπουλος, Τζουρμακλιώτης (72’ Τάτσιος), Χατζηλαδάς.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κολοβός, Τασιός, Καλφούντζος Κ., Τσιαδήμος, Μπακογιάννης, Τσιάμης, Καλφούντζος Η. (71’ Σφέτσος), Σκούπρας, Σιούτας (56’ Γαρυφαλλόπουλος), Τσοιούτσιας (46’ Μίχος), Παζάρας (78’ Ζήκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Μπουρονίκος, Τέγος.