Βαθμολογία

Εκτός έδρας νίκη με την υπογραφή του Αναγνώστη για την Ανθούπολη!

Η Ανθούπολη πήρε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη στην δύσκολη έδρα του πρωτοπόρου Ηρακλή Χάλκης που εκτός όλων των άλλων είχε και βασικές ελλείψεις. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο με σκορ 1-2, συνδυάζοντας βαθμούς και θέαμα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από την άλλη ο Ηρακλής Χάλκης παραμένει στην κορυφή μετά το στραβοπάτημα και του Καλοχωρίου. Κερδισμένη της αγωνιστικής η Ανθούπολη που μείωσε τη διαφορά.

Το γρήγορο γκολ στο 5’ της Ανθούπολης, αποσυντόνισε τον Ηρακλή Χάλκης με αποτέλεσμα να μην έχει καθαρό μυαλό και καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχε δύο ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσα, κάτι που δεν έγινε, έτσι στο 39’ έγινε και το 0-2.

Εκτός όλων των άλλων οι γηπεδούχοι στο 41’ έχασαν και τον τερματοφύλακα αφού δέχθηκε κόκκινη κάρτα και έτσι συνέχισαν με παίκτη λιγότερο. Στο δεύτερο μέρος η Χάλκη είχε πιεστική υπεροχή, η Ανθούπολη όμως ανταποκρίθηκε άψογα στα αμυντικά της καθήκοντα χωρίς να επιτρέψει στους γηπεδούχους να πάρουν κάτι από το ματς. Στο 81’ η Χάλκη μείωσε στο τελικό 1-2.

Στο 5’ ύστερα από κάθετη μπαλιά του Σκορδίλη ο Αναγνώστης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 16’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Λιντέρης, την κεφαλιά από κοντά ο Μπακαλούλης που πέρασε άουτ. Στο 26’ ο Λιντέρης από κοντά έκανε τη κεφαλιά, μπλόκαρε ο Αναστασίου. Στο 39’ ύστερα από κάθετη πάσα του Λεμονή, ο Αναγνώστης έκανε το 0-2.

Στο 41’ ο Κατηγιάννης ανέτρεψε τον Ευαγγέλου εκτός περιοχής, δόθηκε κόκκινη κάρτα, τον αντικατέστησε ο Κουμπαράς.  Στο 76’ ο Σκορδίλης ανενόχλητος έκανε το σουτ από καλή θέση, πέρασε άουτ. Στο 81’ ύστερα από κάθετη πάσα του Ευαγγέλου Θ., ο έμπειρος Βογιατζής Σ. πλάσαρε για το 1-2.

Στο 92’ ο Βογιατζής Σ. από κοντά έκανε το σουτ στη γωνία, έβγαλε όμως σε κόρνερ ο 15χρονος Πρόδρομος Αναστασίου που άφησε καλές εντυπώσεις στο ματς.

ΧΑΛΚΗ (Δ. Παπαδημητρίου): Κατηγιάννης, Εξουζίδης, Τζεμολάρι, Ντινούλης, Μπακαλούλης, Βογιατζής Σ., Βογιατζής Χρ., Ευαγγέλου, Λιντέρης, Καλογιάννης, Βογιατζής Π. (41′ Κουμπαράς).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Β. Καραφέρης): Αναστασίου, Γκατζούλης (75′ Καφανέλης), Κουμπούρας, Ευαγγέλου, Μασούρας, Λεμονής (80′ Δημόπουλος), Αναγνώστης, Σκορδίλης, Χοτάι (70′ Λατσινέι), Αργυρούλης, Τσουμπίκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Νάκας, Πάλλας.