Βαθμολογία

Ο Τοξότης πήρε το τρίποντο κόντρα στο Καλοχώρι

Με τέρμα που σημείωσε ο Γιώργος Μελανός στο 80΄με ωραίο σουτ, ο Τοξότης υποχρέωσε σε ήττα με 1-0 την Αναγέννηση Καλοχωρίου που είχε όμως αρκετές απουσίες.

Το νεανικό συγκρότημα του Χρήστου Γκάτα έδειξε θέληση και αποφασιστικότητα και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο. Οι «βυσσινί» του Γιώργου Νούσιου είχαν σημαντικές απουσίες και έχασαν μοναδική ευκαιρία να πιάσουν κορυφή μετά και την εντός έδρας ήττα της Χάλκης.

Το κέρδος για το Καλοχώρι είναι ο Θωμάς Τριανταφύλλου, με τον 15χρονο πορτιέρο της Αναγέννησης να πραγματοποιεί μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο α΄μέρους οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ κυρίως με τους Τσακνάκη (10΄), Μπαλαή (30΄, 44΄), Λιάκο (35΄) και Παπατζίκο (40΄), αλλά και  τετ α τετ των Μπαλαή και Παπατζίκο.

Η Αναγέννηση είχε ένα καλό δίλεπτο (25΄, 27΄) με τους Δούρο και Λίταινα να μην βρίσκουν στόχο. Στο 80΄με εξαιρετικό σουτ του Γιώργου Μελανού και αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι έγινε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χ. Γκάτας): Νικόλι, Μελανός Ν., Γκαμπούρας, Γκουσγκούνης, Τσουμάνης, Τσακνάκης (65΄Αλίκο) , Παπατζίκος (87΄Παπατζίκος), Λιάκος, Κανιούρας (72΄Τσάλαβος), Μπαλαής, Μελανός Γ.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Γ. Νούσιος): Τριανταφύλλου Θωμ., Παναγιωτίδης, Λούγκος, Μπαλοδήμος, Γκόγκος (75΄Τριανταφύλλου), Νούσιος Γ/Αχ., Δούρος, Νούσιος Γ/Β, Μπράτσια, Λίταινας (65΄Ντανίκας), Τσαγκούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Τζιμούρτος, Καϊμακάμης.