Βαθμολογία

Γ’ Εθνική-7ος όμιλος: Σκέψεις για κεκλεισμένων των θυρών

Δεν υπάρχει για την ώρα κάποια επίσημη ανακοίνωση στην οποία να αναφέρεται αναβολή των αναμετρήσεων στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αναμέτρηση στη Ζάκυνθο μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του ΑΟ Τσιλιβή θα γίνει “κεκλεισμένων των θυρών”, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και στο Διαγόρας Βραχνεΐκων-Ναύπλιο 2017.

Από κει και πέρα, το Σάββατο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά ποιες αποφάσεις θα παρθούν από την ΕΠΟ, σε περίπτωση που επιδεινωθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό σε Ηλεία, Αχαϊα και Ζάκυνθο ή γενικότερα στην Πελοπόννησο.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει επίσημη απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής… Θυμίζουμε ότι ο Τσιόδρας, αναφερόμενος στα μέτρα που έλαβε η ειδική επιτροπή για τον κορωνοϊό που συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Υπουργείο Υγείας, είπε ότι παρατείνονται μέχρι τη συμπλήρωση και δύο εβδομάδων τα μέτρα που είχαν ληφθεί και αφορούν τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα αναστέλλονται όλες οι οργανωμένες εκδρομές στις περιοχές που έχουν πληγεί. Οι αθλητικές εκδηλώσεις θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών για τις περιοχές αυτές και σημείωσε ότι παρατείνεται πέραν της 13ης Μαρτίου η απαγόρευση των οργανωμένων εκπαιδευτικών εκδρομών στο εξωτερικό μέχρι νεοτέρας.