Βαθμολογία

«Μετακόμιση» στο Λιτόχωρο με αιχμές από ΑΕ Καρίτσας

Το Δημοτικό Στάδιο Λιτοχώρου θα χρησιμοποιήσει ως έδρα στα εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής σεζόν η ΑΕ Καρίτσας, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Διγενή Νεοχωρίου. Τη “μετακόμιση” των “κιτρινόμαυρων” στο Λιτόχωρο από το Βατάν όπου αγωνίζονταν μέχρι πρότινος, γνωστοποίησε με σχετική της ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας της Καρίτσας.

Μάλιστα, οι διοικούντες την ΑΕ Καρίτσας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στη διοίκηση του Βατανιακού, στον Δήμαρχο Λιτοχώρου, Βαγγέλη Γερολιόλιο, στον πρώην Δήμαρχο Κατερίνης και νυν Βουλευτή Πιερίας, Σάββα Χιονίδη και στον πρώην Πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, Θεόδωρο Παυλίδη, ενώ άφησαν σαφείς αιχμές εναντίον της νυν Δημοτικής Αρχής που ανακάλεσε το παραχωρητήριο του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, το οποίο είχε δώσει η προηγούμενη διοίκηση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕ Καρίτσας: Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου Ολύμπου και ιδιαιτέρως προς το Δήμαρχο, κ. Γερολιόλιο, για την παραχώρηση χρήσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Λιτοχώρου στην ομάδα μας,  για τους εναπομείναντες αγώνες της Γ Εθνικής Κατηγορίας και του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Μέχρι πρότινος, η ομάδα μας αγωνιζόταν στο γήπεδο του Βατανιακού και για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του φιλικού σωματείου του Βατανιακού, που αποδέχθηκε την παραχώρηση του γηπέδου του στην ομάδα μας.

Στην πραγματικότητα, τον Αύγουστο του 2019, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κατερίνης, με μεγάλη προθυμία, παραχώρησε στην ομάδα μας το Α ΔΑΚ για τη διεξαγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας και του Κυπέλλου Ελλάδας. Για το λόγο αυτό, η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον πρώην Δήμαρχο Κατερίνης και νυν βουλευτή κ. Χιονίδη και τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ, κ. Παυλίδη.  Ωστόσο, η νέα Δημοτική Αρχή έκρινε σκόπιμο να ανακαλέσει το παραχωρητήριο αυτό, με την “αιτιολογία” της φθοράς του χλοοτάπητα από τις δύο Κυριακές το μήνα, που θα χρησιμοποιούσε το γήπεδο η ομάδα μας.