Βαθμολογία

Η απόφαση του Ασπρόπυργος-ΠΟ Τρίγλιας

Η διοργανώτρια αρχή της Super League/Football League ανακοίνωση της απόφαση για την ένσταση της Τρίγλιας κατά του Ασπρόπυργο για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Football League.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Χαλκιδικής πήρε το ματς στα χαρτιά με 3-0 ενώ ο Ασπρόπυργος, που έχασε τον αγώνα, τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς από την βαθμολογία και πρόστιμο 4.000 ευρώ. Θυμίζουμε, ο ΠΟ Τρίγλιας είχε κάνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Ασπρόπυργου (Φράγκος), στο παιχνίδι που είχε λήξη ισόπαλο με 2-2. 

Παράλληλα, θεωρείται δεδομένο, ότι η ομάδα της Δυτικής Αττικής θα ασκήσει έφεση.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα της 11ης Ιανουαρίου ανάμεσα στις ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ – ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ υπέρ της δεύτερης με σκορ 3-0, διατάσσει την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος της Football League 2019-2020 για την ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ και της επιβάλλει παράλληλα χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.