Βαθμολογία

Γεύμα και ευχαριστίες από την Αστραπή Νέας Πολιτείας

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά στην Α1’ ΕΠΣΛ και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Παράλληλα πολύ σημαντική και σε βάθος δουλειά γίνεται και στην ακαδημία της ομάδας, εκεί όπου η Αστραπή έχει ρίξει όλο της το βάρος με στόχο την διαρκεί εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Το βράδυ της Πέμπτης (28/2) σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Καραμούτη που αποτελεί την ψυχή της ομάδας, την τεχνική ηγεσία με τον τεχνικό της μεγάλης ομάδας κ. Γιώργο Καφφέ και τους παίκτες, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί στην πίτσα «Μιλάνο» στην πλατεία Νεάπολης του Λευτέρη Λελέδη που αποτελεί έναν από τους χορηγούς της ομάδας, για ένα υπέροχο γεύμα.

Παράλληλα η ομάδα ευχαριστεί θερμά τον κ. Μπρουζιώτη (Περιφράξεις) για την χορηγία στα μπουφάν της ομάδας.

Η διοίκηση της Αστραπής περιμένει να γίνουν σημαντικές αλλαγές στο χώρο των γηπέδων (αλλαγή χλοοτάπητα κ.α.) έτσι ώστε η ομάδα της Αστραπής να αγωνίζεται σε έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο, κάτι που το έχει ανάγκη. Τέλος τα όνειρα των ανθρώπων της ομάδας είναι μεγάλα, όπως η αγορά ενός μίνι λεωφορείου για την μεταφορά των ποδοσφαιριστών.