Βαθμολογία

Οpen: Η ανακούφιση και η...mega φήμη!

Με ανακούφιση είδαν στην Παιανία (έδρα του OPEN) την υποχώρηση των ποσοστών του MEGA μετά από το πρώτο 48ωρο που βγήκε στον αέρα, χωρίς αυτό, όμως, να σημαίνει ότι δεν κάθονται – γενικότερα - σε αναμμένα κάρβουνα από τη στιγμή που το κανάλι μπήκε στον στίβο του ανταγωνισμού. Γνωρίζουν ότι, σε σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια (ALPHA, ANT1, STAR, ΣΚΑΙ), έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να χάσουν τηλεθεατές προς το MEGA και ειδικά από το κομμάτι της ενημέρωσης.

Την ίδια ώρα φήμες υποστηρίζουν ότι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του ιδιοκτήτη του σταθμού με τα στελέχη του καναλιού, και τέθηκε το θέμα των χαμηλών ποσοστών. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δεν είναι σαφές αν υπήρξε πίεση για ανάκαμψη της τηλεθέασης ή ήταν απλώς μια σύσκεψη ρουτίνας.

Ανεξάρτητα ,όμως, από τα παραπάνω, αναμφισβήτητα υπάρχει θέμα τηλεθέασης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, δεδομένου ότι τις περισσότερες ημέρες κινείται πέριξ του 5%… Ποσοστό καθόλου ανακουφιστικό, κι ας κυμαίνεται στα αντίστοιχα ποσοστά και το δελτίο του MEGA. Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν ότι όσο ανεκτική κι αν είναι η ιδιοκτησία του OPEN, κάποια στιγμή εξαντλείται η υπομονή (ειδικά όταν αυτό μεταφράζεται σε χρήματα)!

Εnimerosi24.gr