Βαθμολογία

Με επιτυχία στέφθηκε η 3η «Γιορτή του Ποδοσφαίρου» της ΕΠΣΛ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η διοίκηση της ΕΠΣΝΛ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τη «Γιορτή του Ποδοσφαίρου».

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση διεξήχθη το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στο κέντρο διασκέδασης ΧΙΛΙΑ ΧΕΙΛΙΑ (στο 5ο χλμ Λάρισας-Φαρσάλων) και είχε πολλές εκπλήξεις και βραβεύσεις.

Στόχος της διοίκησης της ΕΠΣΝ Λάρισας είναι η «Γιορτή του Ποδοσφαίρου» να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τη διοίκηση, τους παράγοντες, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τους παρατηρητές και τους διαιτητές μεταξύ τους.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η κα. Οικονόμου Ε. και κ. Σιαχούλης Α. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κληρώθηκε ένα Οικονομικό Πακέτο Υγείας μια προσφορά από τον όμιλο «ANIMUS».

">http://

Παρουσίες

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής κ. Κόκκαλης Β., η Βουλευτής κα. Λιακούλη Ε. Εκ μέρους της Βουλευτού κα. Μπίζιου παρίστατο ως εκπρόσωπος ο Δημ. Σύμβουλος κ. Παπαδημητρίου Β. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κ., ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Λιούπας Ν., ο Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Καλαμπάκας Κ., ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημότσιος Σ., ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων Οικονομικών κ. Αδαμόπουλος Α., ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων Αθλητισμού κ. Αναστασίου Μ., ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Μέλος της Ε.Δ./ΕΠΣΝΛ κ. Τσακνάκης Π., οι Εκπρόσωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση Περιφερειακών Δήμων, ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ κ. Ντελόπουλος, Εκπρόσωποι από διάφορες ΕΠΣ της Ελλάδος και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΠΣΝΛ κ. Κυρκούδης Ν.

Βραβεύσεις

Τον κ. Αγοραστό Κων/νο βράβευσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτης Δ.

Τον κ. Κακαγιάννη Κων/νο βράβευσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας κ. Νίκας Κων/νος.

Τον κ. Τσούγια Γεώργιο βράβευσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Τόκας Αστέριος.

Τον κ. Τόλιο Απόστολο βράβευσε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Καρυώτης Ειρηναίος.

Τον κ. Γιάννη Αλεξούλη βράβευσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής κ. Σαριγιαννίδης Σταύρος.

Τον κ. Γιώργο Μητρά βράβευσε ο κ. Μπασαγιάννης Χρήστος (Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δημοτικός Σύμβουλος Φαρσάλων και Διοικητικός Σύμβουλος ΕΠΣΝΛ).

Τον κ. Τάσο Ζαμπόγια βράβευσε ο Γεν. Γραμματέας ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Κρανής Γιώργος.

Τον Ηρακλή Λάρισας που εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ βράβευσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Γρηγοριάδης Ελευθέριος.

">http://

Πλήθος κόσμου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού, με τους προέδρους των ομάδων, προπονητές, παίκτες, διαιτητές, καθώς και παρατηρητές στην όμορφη βραδιά. Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του γνωστού κέντρου της Λάρισας, μια βραδιά που είναι γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ένωσης. Το γλέντι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Βίντεο από την εκδήλωση

">http://

">http://

">http://

Εικόνες από την εκδήλωση