Βαθμολογία

Βαριά ήττα για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Βαρία ήττα με 5-0 στο θεωρητικά δυσκολότερο παιχνίδι της περιόδου γνώρισε στην Κατερίνη ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αντιμετώπιζε τον βέβαιο πλέον πρωταθλητή του 3ου ομίλου Πιερικό, έχοντας - παράλληλα - σημαντικές ελλείψεις λόγω τιμωρίας τριών βασικών ποδοσφαιριστών του.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ενόχλησε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν ήταν η ήττα αυτή καθ' αυτή που μπορεί να εκληφθεί και ως εντός προγράμματος αλλά η έκταση που έλαβε το σκορ στα τελευταία λεπτά. Οι Τσαριτσανιώτες καλούνται, πλέον, να διεκδικήσουν τις πιθανότητες παραμονής που τους αναλογούν, έχοντας να καλύψουν διαφορά έξι βαθμών από την ομάδα της Αταλάντης, την οποία θα υποδεχθούν ύστερα από είκοσι ημέρες στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας".

Μόλις στο 4' οι Κατερινιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Περογαμβράκη που με κοντινό σουτ αξιοποίησε το γύρισμα του Κριεμάντι, ενώ στο 14' με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ ο Τοπαλίδης διαμόρφωσε το 2-0. Το ότι στην συγκεκριμένη φάση η παράβαση κακώς καταλογίστηκε έχει ελάχιστη σημασία. Στο 21' μετά από κόρνερ του Μπαλογιάννη, το σουτ του Κοντοθανάση έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 41' οι "πράσινοι" έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους να σκοράρουν , όταν το σουτ του Μπάμη αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι του Γουναρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι "ισοφάρισαν" στα δοκάρια (57'), με το σουτ του Κριεμάντι να αποκρούεται από το αριστερό δοκάρι του Σαμπανλάρι και, πέντε λεπτά αργότερα, πανηγύρισαν το 3-0, χάρη στο δυνατό σουτ του Δεμηρτζόγλου μέσα από την μεγάλη περιοχή. Σε εκείνο το σημείο, το παιχνίδι έδειχνε να "σβήνει" και το μοναδικό στοιχείο που άλλαξε τα δεδομένα ήταν η είσοδος του Σαχινίδη που με εν κινήσει σουτ στο 88' από σέντρα του Μηλιώτη "έγραψε" το 4-0, ενώ στο 90'+2' με γυριστό σουτ (αρχικά φάνηκε να ελέγχει την πορεία της μπάλας ο Σαμπανλάρι) σημείωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ενδιαμέσως (90'+1'), το σουτ του Μπαλογιάννη εξουδετέρωσε ο Γουναρίδης, διατηρώντας το απαραβίαστο της εστίας του.

Η εξέλιξη του αγώνα κατέστησε πολύ εύκολο το έργο του διαιτητή Ιορδάνη Κατεριάδη και των βοηθών του Νίκου Αρέστη - Γιώργου Σηπάκη από την Πέλλα. Μοναδικός παίκτης που "κιτρινίστηκε" ήταν ο Δραγατσίκης του Οικονόμου στο 34'.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θανάσης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Νίκιτς, Τακίδης, Μακρής, Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκος (63' Ίτσιος), Παπαδόπουλος (79' Σαχινίδης), Κριεμάντι (73' Γ.Τουλίκας), Περογαμβράκης (85' Μηλιώτης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Σαμπανλάρι, Δραγατσίκης, Ντούφας (87' Τσούντσουρας), Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μπάμης, Καραλούλης (82' Χρυσοστόμου), Μάρκο, Γκαμπέτας, Μπαλογιάννης, Κοντοθανάσης (75' Δραχαλίβας).