Βαθμολογία

Τρίποντα για Πελασγιώτιδα και Κεραυνό Δένδρων!

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του 1ου ομίλου της Α1’ ΕΠΣΛ

Πελασγιώτιδα-Ιπποκράτης 2 – 0

Η Πελασγιώτιδα συνέχισε με μία ακόμη επιτυχία. Αυτή τη φορά κέρδισε με σκορ 2-0 τον Ιπποκράτη και έτσι ανέβηκε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Μέσα σε δύο λεπτά (5’, 6’) ο έμπειρος Τσιαντούλης σημείωσε δύο γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Το ματς κρίθηκε στο πρώτο επτάλεπτο μιας και οι «πετεινοί» με δράστη τον Παναγιώτη Τσιαντούλη ο οποίος σκόραρε δις (5΄, 7΄) μετά από ισάριθμες προσπάθειες του Ποτού, έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη ενώ απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Μαριγκούδης, Γούργος, Γκόγκος Β., Νεστορίδης, Μούτος, Θώμος (46΄Τσιγγάνης), Τσιαντούλης, Ποτός (80Ίορδανίδης), Λαζαρίδης (46΄Κουτσικούλης), Τσέλα (83΄Ντογκάνη).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Θ. Κολονιώτης): Μπονόμη, Κοντογιώργος, Μπούζος, Μονάντερος, Κουρούκας (72' Ιλιάζης), Τσουμάνης Ελ., Φραχόλι Οτι, Ιωάννου (64' Γκιολένα), Τσουμάνης Μ., Μπλάνας (36' Μαραμής), Φραχόλι Ρ. (84' Γιαννίκης).

Κεραυνός Δένδρων-Άρης Κουλουρίου 2 – 0

Ο Κεραυνός Δένδρων πανηγύρισε μία ακόμη σημαντική εντός έδρας νίκη κερδίζοντας τον Άρη Κουλουρίου με σκορ 2-0. Στο 55’ ο πολύ καλός Γκάτης με πέναλτι έκανε το 1-0 και 92’ ο Γκαμπέτας «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του.  

Στην έδρα του εμφανίζεται ιδιαίτερα αξιόπιστος ο Κεραυνός Δένδρων και το επιβεβαίωσε και κόντρα στο Κουλούρι όπου και επικράτησε με 2-0 και παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΔΕΝΔΡΑ (Μ. Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κωστάκης (75΄Μπουζούκας), Σκριάπας, Δασκαλόπουλος, Καρράς, Γκάτης, Τσιγάρας, Γκαμπέτας, Βόραδας, Μπακού (65΄Τσούτσος), Σερδένης.

Σ.Σ. Ραψάνης-Κεραυνός Δρυμού 0 – 0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Σ.Σ. Ραψάνης – Κεραυνός Δρυμού. Οι δύο ομάδες απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 0-0.