Βαθμολογία

Η Γιάννουλη πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Συκουρίου

Στο γήπεδο Πουρναρίου συναντήθηκαν ο Κίσσαβος Συκουρίου με την Δήμητρα Γιάννουλης το μεσημέρι του Σαββάτου (22/2). Οι παίκτες του Νίκου Χρόνη πανηγύρισαν άλλη μία νίκη με σκορ 0-1 για τον 1ο όμιλο της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το έργο όμως των ποδοσφαιριστών δυσκόλευε ο δυνατός αέρας που φυσούσε. Μαγευτική ήταν η εικόνα μέσα από το γήπεδο με τον χιονισμένο Κίσσαβο…

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ευκαιρίες καθώς κρίθηκε στην δύναμη. Στην επανάληψη όμως πίεσε η Γιάννουλη, έκανε κάποιες ευκαιρίες, στο 72’ είχε οριζόντιο δοκάρι και στο 80’ πέτυχε τη νίκη.

Στο 10’ ο Ριζούλης έκλεψε την μπάλα, έβγαλε για τον Κάτσα που έκανε το μακρινό σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 60’ ο Μπόντε ξέφυγε στην αντεπίθεση, έβγαλε σέντρα ακριβείας για τον Ραμάϊ που έκανε το σουτ, τον σταμάτησε με τα πόδια ο Γιακού.

Στο 66’ καλό σουτ του Ραμάϊ, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 72’ ο Σαπάκος έβγαλε την σέντρα για τον Καρέλα που έκανε το σουτ, αναταραχή μέσα στην περιοχή, στην επαναφορά ο Ραμάϊ πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

Και στο 80’ έξοχη ενέργεια από τον Γιάννη Μαυρουδή που έκανε την πάσα για τον Αντώνη Ραμάϊ και αυτός με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρηση και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιακού, Βαρσάμης, Γκρέτσης, Γκανάτσιος, Τόπης, Ζαϊρές, Ζιώγας (70’ Κορδέλας), Ριζούλης (86’ Ράπτης Γ.), Τζούρας, Κάτσας, Βελής (40’ λ.τ. Δημάκης).

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Βλιώρας, Σαπάκος (77’ Μπουκουβάλας), Αμπατζίδης, Ντούφας, Ντόκος, Μπαμπάλης Ν., Γκαλγκανόπουλος (65’ Μαυρουδής), Μπαμπάλης Γ., Μπόντε (85’ Σαλοκανάς), Ραμάϊ, Καρέλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρακώστας, Νάκας, Ντανταλής.