Βαθμολογία

Στους «4» ο Π.Ο.Ε.

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Κυπελλούχος Π.Ο.Ε ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του Μαυροβουνίου μιας και επικράτησε με 4-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι «κυανόλευκοι» του Ζήση Ζιάγκα απέδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν εξίσου καλά και στους δύο θεσμούς απέναντι στο συγκρότημα του Γιάννη Σιάρκου που έκανε κάτι παραπάνω από φιλότιμη προσπάθεια.

Το σκορ άνοιξε στο 17΄ Χάμος με εξαιρετικό σουτ κάνοντας το 1-0 και στο 41΄ο Πεπκολάι έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Χάμος με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ζηρδέλης στο 87΄.

Π.Ο.Ε (Ζ. Ζιάγκας): Γκουτζουρέλας, Μπούσιας (71’ Καλαιτζίδης), Νταμπώσης (46΄ Γκαντούνας), Σουγλής, Λαγός, Αθανασούλης, Χάμος (71’ Περτζιόνι), Πετάνι, Ζηρδέλης, Πεπκολάι, Λαζαρίδης.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Γ. Σιάρκος): Μαγαζιώτης (80’ Ριζόπουλος), Μπάγκας Δημ. (46’ Σάπιος), Τασλακίδης (60’ Μπάγκας Αρσ.), Μπάγκας Κων., Ματζαφούλης, Μούμος, Μπαντζέλας Βασ., Μπαντζέλας Νικ., Ακριβόπουλος (68’ Κολιοφούτης), Βούκουτος, Γαρουφαλιάς.

Πηγή: Ράδιο Ελασσόνα 88, 4