Βαθμολογία

«Έχουμε αξιοπρέπεια, δεν θα είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης»

Οι παίκτες της Κ19 της Παναχαϊκής, μέσω ανακοίνωσής τους, απειλούν να μην κατεβαίνουν σε αγώνες αν δεν αλλάξει η παρούσα κατάσταση, με τα παιδιά να απαιτούν την πρόσληψη προπονητή με δίπλωμα UEFA A. Κωμικοτραγικά γεγονότα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή (14/2) στο «Α.Κάνιστρας», όπου η Παναχαϊκή Κ-19 αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι γονείς των αθλητών πήραν θέση για τα όσα αντίκρισαν και συνεχίζουν να μειώνουν το κύρος και το βεληνεκές της Παναχαϊκής κάνοντας σαφές ότι δε πρόκειται να αφήσουν τα παιδιά τους να κατεβαίνουν σε αγώνες αν δεν αλλάξει η κατάσταση.

Μετά τους γονείς, λοιπόν, σε σχετική ανακοίνωση προχώρησαν κι οι παίκτες. Αναλυτικά η θέση τους την οποία έστειλαν στο pgeole.gr: «Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα μεταξύ της ομάδος μας και του Απόλλωνα Σμύρνης, αποφασίσαμε και σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω:

1/. Απαιτούμε την πρόσληψη διπλωματούχου προπονητή uefa A τόσο για την εκγύμναση μας όσο και στο κατέβασμα της ομάδας μας στους αγώνες.

2/. Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και σε κάθε αγώνα να συμμετέχει ένας εκ των δύο μέχρι πρότινος συναθλητών μας ως τερματοφύλακας στην ομάδα μας.

Για όλα αυτά και επειδή τόσο η ομάδα της Παναχαϊκής όσο και εμείς σαν προσωπικότητες με ονοματεπώνυμο έχουμε αξιοπρέπεια δε θα είμαστε πλέον ο τελευταίος τροχός της άμαξας, ούτε οι αποδιοπομπαίοι τράγοι, για αυτό και αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα μας δε θα συμμετέχουμε ούτε σε προπονήσεις ούτε και στους αγώνες. Για να διαφυλάξουμε την τιμή και την υπόληψη μας…

Οι ποδοσφαιριστές της Κ19».