Βαθμολογία

Άδικη ήττα για την ΑΕΛ Κ17

Η ΑΕΛ Κ17 έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια το πρωί της Κυριακής (16/2) στο Στάδιο Αλκαζάρ απέναντι στον Άρη, όμως γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς έγινε για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της SL K17. Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από καλές καιρικές συνθήκες για μπάλα και το αποτέλεσμα του ματς παιζόταν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως η ΑΕΛ του Αποστόλη Ευαγγέλου ήταν πολύ καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν με τους Λυγούρα και Αντωνίου να βοηθούν πολύ στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με ένα πέναλτι και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο, ανέβασαν στροφές και ήταν εξαιρετικοί. Ταμπόσης, Γκαλμπογκίνης και Κούκος ήταν συνέχεια πηγή κινδύνου για την αντίπαλη περιοχή.

Στο 58’ ο Τσαπακίδης έκανε το 0-1 με πέναλτι. Στη συνέχεια η ΑΕΛ έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Ταμπόση και τον Γκαλμπογκίνη που όμως δεν βρήκαν δίχτυα. Σίγουρα με εμφανίσεις όπως του δευτέρου ημιχρόνου και κόντρα σε ένα αξιόλογο αντίπαλο όπως ο Άρης, η ΑΕΛ δείχνει πως έχει πολύ μέλλον και ιδιαίτερα αυτά τα παιδιά της Κ17.

ΑΕΛ (Αποστόλης Ευαγγέλου): Bekteshi, Λυγούρας, Στάμος (90’ Κοτσάκι), Αντωνίου, Παπακωνσταντίνου, Ταμπόσης, Τσιούπρος (71’ Παππάς), Γκαλμπογκίνης, Ριζούλης (46’ Σιάτρα), Κούκος, Κοτρότσος (46’ Κίτσας).

Άρης: Σταμπουλίδης, Ίννος (90’ Χρυσοβέργης), Χρυσόπουλος, Μπάπκας, Βακουφτσής, Σγουρός, Τσιάτσιος, Παναγίδης (77’ Κασαπίδης), Χατζηϊωάννου (77’ Σέζμα), Τσαπακίδης (90’ Καραμανλής), Παγιός (61’ Κρασάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Μαργιόλας, Παπαλίτσας, Καλογριανίτης (Καρδίτσας).