Βαθμολογία

Τρίποντο ο Δρυμός, ισοπαλίες σε Μαρμαρίνη και «Γ. Μητσιμπόνας»

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του 1ου της Α1’ ΕΠΣΛ (16/2)

ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ – ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ 2-2

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράσθηκαν στο γήπεδο της Μαρμαρίνης ο τοπικός Χείμαρρος και η νεανική Πελασγιώτιδα στο ισόπαλο 2-2. Μόλις στο 10΄ο Νεστορίδης με πλασέ μετά από ωραία προσπάθεια του Ποτού έκανε το 0-1 αλλά η απάντηση των «κόκκινων» ήταν άμεση με τον Κωσταρέλο με εξαιρετικό σουτ μετά από πάσα του Κρητικού έγραψε το 1-1.

Στο 56΄ο Τσιαντούλης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε Λαζαρίδης και έκανε το 1-2 αλλά στο 65΄ο Σαμαράς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στα αξιοσημείωτα η εμφάνιση από πλευράς Πελασγιώτιδας, του 15χρονου Κοντογιάννη Θεόδωρου που έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός δεξιός οπισθοφύλακας και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλνον.

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ (Γιάννης Μπουρνάκας – Αντώνης Μπούρας): Παλτινιώτης, Γκέκας, Βλάχος, Σταμελάκης (50′ Κυμπούρης), Κωσταρέλλος, Νταλιάνι, Ντούρμας (57′ Σαμαράς), Φαρμάκης, Γκαντόγλου (90′ Καλαϊτζίδης), Κρητικός (90′ Βασιλόπουλος), Νικολούδης.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Κοντογιάννης (80′ Ιορδανίδης), Γούργος, Γκόγκος Π., Νεστορίδης, Μούτος, Τσιαντούλης, Ποτός, Τσιγγάνης, Λαζαρίδης (80′ Χατζής), Τσέλα.

ΔΡΥΜΟΣ – ΑΙΓΑΝΗ 5-1

Ο Αντώνης Παναγιώτου σημείωσε χατ τρικ και ο Κεραυνός Δρυμού συνέτριψε την Αιγάνη με το επιβλητικό 5-1. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ από το 28΄με το γκολ του Καραγκούνη.

Όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν εύκολα στην επικράτηση χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Παναγώτου (48΄, 58΄, 65΄), Λαγιόκαπας (54΄) και Σουγλής (66΄).

ΔΡΥΜΟΣ (Κ. Καζάκης): Αθανασόπουλος (72′ Ζιώγας Κ.), Μιφτάρι, Δαχλύθρας, Καντολάρι, Κατσιαμήτας, Ζαγκλιαβός, Γκαντούνας, Σουγλής (62′ Ρούσι), Κόγιος, Λαγιόκαπας (75′ Μπανταβής), Παναγιώτου (65’Ζιώγας Θ.),

ΑΙΓΑΝΗ (Γ. Μπάτζιος): Ριζάκης Θ., Γαγάρας, Λιάμπας, Ζαχαρίας, Γκαραγκούνης Γ., Σολωμός, Τάκης, Γκαραγκούνης Χ., Ζάχος, Μπουλάρι, Πουρλιώτης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΕΝΔΡΩΝ 2-2

Ο Μιχάλης Τσουμάνης χτύπησε… σε «νεκρό» χρόνο μιας και βρήκε δίχτυα στο 95΄και χάρισε έναν πολύτιμο πόντο στον Ιπποκράτη στη μάχη της σωτηρίας στο ισόπαλο 2-2 με τον Κεραυνό Δένδρων.

Λίγο έλειψε το ματς να ξεκινήσει με γκολ από τα αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους με τον Μπονόμι να νικάει τον Πέρπερα μόλις στο 1΄. Στη συνέχεια ο Ιπποκράτης ήταν αυτός που έψαξε το γκολ, είχε ορισμένες καλές στιγμές με τους Τσουμάνη Μ. (5΄), Φραχόλι Ο. (7΄) και τελικά το βρήκε στο 31΄με τον συνήθη ύποπτο Ρενάτο Φραχόλι με δυνατό σουτ και αφού προηγήθηκε απόκρουση του Χαλκιά σε σουτ του Μαραμή κάνοντας το 1-0.

Ο Κεραυνός είχε μια καλή στιγμή στο 35΄ αλλά ο Μπονόμι απέκρουσε το χτύπημα φάουλ του Καλέση Αχ. και στην εκπνοή του α΄ μέρους, ένα σουτ του Ρενάτο Φραχόλι από πλάγια θέση αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή με τον Ρενάτο με τον Χαλκιά όμως να αποκρούει. Και στο 53΄ο Χρήστος Γκάτης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Βόραδας από τον Φραχόλι Ο. και έφερε έτσι το ματς στα ίσια (1-1).

Για να φτάσουμε στο 66΄όταν ο Σερδένης με κοντινό πλασέ και σύγχυση στα καρέ του Μπονόμι μετά από εκτέλεση φάουλ του Βόραδα, έκανε το 1-2 φέροντας τα πάνω-κάτω.

Στα τελευταία λεπτά ο Ιπποκράτης έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να φτάσει στην ισοφάριση και τα κατάφερε στο 95΄με ψύχραιμο πλασέ του Μιχάλη Τσουμάνη μετά από ωραία προσπάθεια του Φραχόλι Ρ., διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο Κεραυνός τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Αχιλλέας Καλέσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα λίγο πριν το φινάλε.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Θ. Κολονιώτης): Μπονόμι, Μαραμής (89΄Γιαννίκης), Κοντογιώργος, Μονάντερος, Χύσα (68΄Ιλιάζη), Τσουμάνης Λ. (73΄Γκιολένα), Μπλάνας, Φραχόλι Ότ., Φραχόλι Ρ., Μπούζο, Τσουμάνης Μ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΕΝΔΡΩΝ (Μ. Ταυλαρίδης): Χαλκιάς, Τσιγάρας, Δασκαλόπουλος, Σερδένης (89΄Κωστάκης), Καλέσης Αχ., Τσούτσος (46΄Γκάτης), Καρράς (46΄Γκαμπέτας), Βόραδας, Μπακού (46΄Παπαχατζής), Καλέσης Απ., Πέρπερας.