Βαθμολογία

Νίκες για Πύρρο και Παναγροτικό

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΛ (16/2)

ΝΑΡΘΑΚΙ – ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 2-4

Ο Παναγροτικός Νίκαιας κατάφερε να αποδράσει με τους βαθμούς της νίκης από το Ναρθάκι κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με 2-4. Σπανός (8΄) και Καψιώχας (30΄) έδωσαν σοβαρό προβάδισμα στους «μπλε» αλλά οι Νικαιώτες αντέδρασαν και αφού μείωσαν με τον Χριστοδούλου στο 37΄, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στην επανάληψη.

Και πιο συγκεκριμένα βρήκαν δίχτυα με τον μεγάλο πρωταγωνιστή Ηλία Χριστοδούλου να σκοράρει δις (82΄, 91΄με πέναλτι) ενώ σκόραρε και ο Φάσσας (84΄). Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκαν οι Δημακόπουλος (74΄) και Χουσενάι (85΄).

ΝΑΡΘΑΚΙ (Γ. Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Νταϊάκης (75′ Λελεντζής), Κατσικόπουλος (83′ Ζαγγανάς Χρ.), Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Μανταλιάς (65′ Βαρελάς), Βράκας (80′ Παπαθανασίου), Σπανός, Καραβαγγέλης.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Μπρισίμης): Κωνσταντίνου, Γεωργόπουλος, Πανδρεμένος, Σώκος, Τσούρα, Παπακώστας, Χουσενάι, Γκουντίκας, Φάσσας, Σέτζας, Χριστοδούλου. Έπαιξαν και οι: Ανδρεόπουλος, Καραφέριας, Ψαρούλης Δ. και Μπακογιάννης.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΓΑΛΗΝΗ 2-0

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων ξεπέρασε το εμπόδιο της Γαλήνης κερδίζοντάς την με 2-0. Τσαπράζης (42΄) και Δοξαριώτης (88΄) χρίσθηκαν σκόρερ για τον Ατρόμητο.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Γ. Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Κατσογιάννης, Γκούγκλας, Μπακαρτζής, Παναγιώτου, Αντωνόπουλος, Κολοβός, Τσαπράζης (78′ Τίκας), Μπελάγιας (70′ Δοξαριώτης), Αμαρλαριώτης (89′ Ντουρουντάκης), Παιδής.

ΓΑΛΗΝΗ (Κ. Βασίλης): Σβάρνας, Ζυγούρης, Λίτσα, Γκουτσιούδης, Ζυγογεώργος, Βασιλειάδης, Τζίκα, Καλόγηρος (60′ Καψαλός), Αγκόλι, Σινάν Τζ., Κυριακόπουλος (75′ Μωϋσιάδης).

ΠΥΡΡΟΣ – ΔΟΞΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ 3-1

Ο Πύρρος επικράτησε την άκρως ανταγωνιστική Δόξα Ραχούλας με 3-1 και παρέμεινε σταθερά σε θέση οδηγού στον 2ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΛ. Το συγκρότημα του Γιάννη Τσαλάγγα ήταν αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις με και έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 45΄λόγω της αποβολής του Τσαγκαλά (χτύπησε εκτός φάσης τον Ακρίβο), διεκδίκησε με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα.

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 13΄με δυνατή κεφαλιά του Δημήτρη Ακρίβου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σάρρα κάνοντας το 1-0.

Στο 45΄αποβλήθηκε ο Τσαγκαλάς με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί «χτύπησε» εκτός φάσης τον Ακρίβο. Και στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να μοχθούν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα έφτασαν κοντά σε ένα τέρμα τόσο στο 69΄, όσο και στο 72΄με τους Καραντώνη και Θεοχαρούλη, με τον Ξύτσα να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Στο 75΄ο Αθανασόπουλος απομάκρυνε δύσκολα το χτύπημα φάουλ του Σάρρα και στο 78΄ο Λάζαρος Γαλάνης αξιοποίησε την ώρα προσπάθεια του Τσάκουλη και έγραψε το 2-0.

O Αντώνηw Εμμανουήλ στο 88΄με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Στο 91΄ο Γαλάνης και πάλι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από εξαιρετική σέντρα του Γιώργη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΠΥΡΡΟΣ (Δ. Βλάχος): Ξύτσας, Αλλιάι (82΄λ.τ Ζέρβας), Τσάκουλης, Λέτσιος, Κάτσης, Ακρίβος (47΄λ.τ Φουρκιώτης), Λένας (77΄Τζόγκας), Γαλάνης, Νικούλης, Σάρρα, Γιώργης.

ΡΑΧΟΥΛΑ (Γ. Τσαλάγγας): Αθανασόπουλος, Καραντάνος (62΄Θεοδώρου), Θεοχαρούλης, Εμμανουήλ, Βλησαρούλης, Σκάκος, Χασιώτης, Τζάνακας (76΄Μηταλούλης), Γκαραβέλης (70′ Αργυρακούλης), Καραντώνης, Τσαγκαλάς.