Βαθμολογία

Οδυνηρή ήττα για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Οδυνηρή ήττα σε μία κομβική αναμέτρηση γνώρισε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" από τα Μετέωρα με 1-0 και πλέον τα περιθώρια παραμονής στην κατηγορία περιορίζονται αισθητά.

Η ομάδα του Νίκου Φώλλα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά – για μία ακόμη φορά - δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ κραυγαλέες ευκαιρίες, δίνοντας την δυνατότητα στους Καλαμπακιώτες να πάρουν μία πολύτιμη όσο και απρόσμενη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, αγωνίσθηκαν χωρίς τον προπονητή τους Νίκο Μανούρα, ο οποίος παρακολουθεί μαθήματα σε σχολή προπονητών, ενώ την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης είχε ο συνεργάτης του Χάρης Μηνόγιαννης.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο ξεκίνημα του αγώνα να φθάσουν στο γκολ αλλά τα σουτ του Τόλιου στο 11' (ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι) και στο 16' (πάνω από το οριζόντιο) δεν ανησύχησαν τον Γκουλιώνη.

Σαν να μην έφθανε αυτό, στο 22' ο Λαρισαίος Διονύσης Δάσσιος έπιασε από αριστερά ένα σουτ που αναπήδησε στο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα του Νούσια, για να διαμορφωθεί έτσι το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο των Δραχαλίβα - Ντούφα, ο Ελασσονίτης προπονητής του Οικονόμου θέλησε να δώσει πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα του και πίεσε ασφυκτικά τα Μετέωρα, διεκδικώντας αρχικά την ισοφάριση.

Πάντως, στο 59' ο Νούσιας κράτησε "ζωντανή" την ομάδα, όταν βγήκε νικητής σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Νικλητσιώτη που βρέθηκε "μία ανάσα" από το 0-2.

Στο 63' σε παράλληλο γύρισμα του Τόλιου, ο Γκαμπέτας δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 77' η κεφαλιά του Γαλάνη από σέντρα του Τόλιου έφυγε άουτ.

Στο 79' χάθηκε εκπληκτική ευκαιρία από τον Μουλτσιά που αμαρκάριστος εντός περιοχής σούταρε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκουλιώνη, που δεν είχε την παραμικρή δυνατότητα να επέμβει στην φάση αυτή.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη στο 81', νέα κεφαλιά του προωθημένου Γαλάνη έφυγε άουτ, ενώ στο 84' σουτ του Τόλιου κατέληξε στην δεξιά εξωτερική πλευρά των δικτύων.Σε φάση διαρκείας, στο 86' ο Τόλιος γύρισε από την γραμμή του άουτ προς τον Μπάμη που από πολύ κοντά σούταρε απογοητευτικά πάνω από τα δοκάρια, ανακουφίζοντας τους φιλοξενουμένους.

Λίγο πριν το φινάλε (90'+4'), ο εξαιρετικά δραστήριος Τόλιος αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του για ενάμισυ περίπου λεπτό με αριθμητικό μειονέκτημα που, όμως, δεν μπορούσε να επηρεάσει πλέον την εξέλιξη των πραγμάτων.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Θεσσαλονικέα Κώστα Φουστανά και των βοηθών του Θανάση Μποζατζίδη - Ζωής Παπαδοπούλου (διεθνής σε επίπεδο γυναικών).

Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Μουλτσιάς (29' – συμπλήρωσε τέσσερις), Μάρκο (32'), Τόλιος (69' - η πρώτη εκ των δύο), Νούσιας (86'- συμπλήρωσε τέσσερις) των γηπεδούχων και οι Νικλητσιώτης (33'), Φωτίκας(61'), Γκουλιώνης (82') των φιλοξενουμένων.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Μάρκο (66' Ντούφας), Δραγατσίκης (55' Δραχαλίβας), Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μπάμης, Γκαμπέτας, Κοντοθανάσης, Μουλτσιάς, Τόλιος, Μπαλογιάννης.

ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (Χάρης Μηνόγιαννης): Γκουλιώνης, Δάσσιος, Φωτίκας, Ρόμπος, Γεωργάκης, Κατσαντώνης, Νικλητσιώτης (60' Περέιρα), Παπαευθυμίου, Πολυζόπουλος (83' Γρηγορίου), Τσιαντούλας (89' Χριστοδουλόπουλος), Λουκάς (75' Σαμούτης).