Βαθμολογία

Άλωσε την Αγριά ο Ηρακλής Λάρισας!!!

Μία πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε την Κυριακή (16/2) στο γήπεδο Αγριάς ο Ηρακλής Λάρισας κερδίζοντας με σκορ 3-4 τον τοπικό Θησέα για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Χρήστος Γκατζούλης

Η αναμέτρηση είχε ρυθμό, πολλά γκολ, αλλά και δοκάρια! Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ο Ηρακλής Λάρισας πραγματοποίησε άλλη μία ουσιαστική και καλή εμφάνιση και στο τέλος πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία (2ος με 3ο).

Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου μπήκε δυναμικά από το πρώτο λεπτό του αγώνα παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας και με αξιώσεις έβγαινε πολλές φορές στην εστία της αντίπαλης ομάδας.

Μάλιστα ο Ηρακλής είχε και δοκάρι στα πρώτα λεπτά ενώ έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για ένα καθαρό πέναλτι που δεν του δόθηκε σε «γκρέμισμα» του Νεμπεγλέρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή! Πέναλτι – μαρς πραγματικά…

Στα πρώτα λεπτά του ματς ο Κοτζαθανάσης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Στο 6’ και 10’ Κακαβίτσης και Χρηστίδης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για τον Ηρακλή.

Στο 12’ η ομάδα της Λάρισας είχε και αυτή δοκάρι με τον Νάστα. Επτά λεπτά αργότερα ο Κοτζαθανάσης  έκανε το σουτ από κοντά, απέκρουσε ο κίπερ Παπαγιάννης.

Στο 24’ ο Κοτζαθανάσης κέρδισε πέναλτι από τον Γιαννακόπουλο με τον Βλάχο να κάνει το 1-0. Αξίζει να αναφέρουμε πως με μεγάλη ευκολία δόθηκε το συγκεκριμένο πέναλτι που ακόμη και οι γηπεδούχοι δεν πίστευαν πως το πήραν!

Ένα λεπτό αργότερα σε θέση τετ α τετ ο Κακαβίτσης απώλεσε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, με τον κίπερ των γηπεδούχων να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 26’ ο Νεμπεγλέρας ανατρέπεται καθαρά μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να μην δίνει σίγουρη παράβαση. Στο 29’ ο Ζαφειρίου έφερε το ματς στα ίσα (1-1) με πλασέ, ύστερα από πάσα του Κακαβίτση.

Στο 32’ ο Κοτζαθανάσης με κεφαλιά έκανε το 2-1 για την Αγριά. Δύο λεπτά αργότερα από κόρνερ του Γιαννακόπουλου, ο Τάρτας με ωραία κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Στο 49’ ο Νάστας ανατράπηκε από τον Γαλανόπουλο με τον Κακαβίτση να κάνει το 2-3.

Στο 65’ ο Βαν Ντε Γούιχε Ε. με πλασέ μέσα στην μικρή περιοχή έφερε το ματς στα ίσα (3-3). Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπόρας είχε δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στον Ηρακλή σημείωσε στο 77’ ο Τάρτας από κοντά με πλασέ από σουτ που έκανε αρχικά ο Χρηστίδης και έδιωξε προ στιγμήν τη μπάλα ο κίπερ των γηπεδούχων. Τέλος στο 90’ ο Κρίτσας έκανε το σουτ, με αμυντικό των γηπεδούχων να διώχνει πάνω στη γραμμή τον βέβαιο κίνδυνο.

Θησέας Αγριάς (Λάκης Μπακάλης): Βαν Ντε Γούιχε Δ., Δημητριάδης, Νιαώτης, Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γούιχε Ε. (62’ Διαμαντόπουλος), Γαλανόπουλος (79’ Οικονόμου), Λίτσος (46’ Πέτσης), Μπόρας, Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης (60’ λ.τ. Σιώμος).  

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Αθανασιάς, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τάρτας, Νεμπεγλέρας, Χρηστίδης (78’ Τσακάλι), Σκαφιδάς, Νάστας (71’ Γκιουρσάνης), Ζαφειρίου (88’ Κρίτσας), Κακαβίτσης (91’ Μουξιός).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουτρομάνος, Τίκας, Κανιούρας (Καρδίτσας).