Βαθμολογία

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Ομόνοια και Ζάππειο

Το μεσημέρι της Κυριακής (16/2) στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας η Ομόνοια υποδέχθηκε την Αναγέννηση Ζαππείου για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ με τις δύο ομάδες να αποσπούν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι είχαν τις κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, δεν τις αξιοποίησαν και έτσι στο 41’ δέχθηκαν το γκολ από το Ζάππειο. Στο 47’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και φυσικά θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στο 83’ και 88’ με τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασαν!

Στο 5’ Χόρτης και Καρατζιώτσικας έκαναν το ένα – δύο, προ της εστίας σταμάτησε με τα πόδια ο Τσιτσιώνης. Στο 8’ καλό σουτ του Σπανού, μεγάλη επέμβαση με τα πόδια του Μελετιάδη. Στο 15’ ωραία πάσα του Αθανασιάδη για τον Μακρυνίκα, που πέρασε και τον κίπερ για να χάσει μοναδική ευκαιρία αφού έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 41’ ατομική ενέργεια από τον Καρατζιώτσικα που έβγαλε τη σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή και ο Τόνι έκανε το πλασέ και το 0-1. Στο 47’ Θεοχάρης και Χαζιζάι έκαναν το ένα – δύο, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα για τον Αθανασιάδη που με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 83’ ωραία μεταβίβασε ο Μακρυνίκας για τον Αθανασιάδη, αυτός το δυνατό σουτ πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μελετιάδη. Και στο 88’ φάουλ του Αθανασιάδη η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

*Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ της Ομόνοιας ευχαριστεί την Ακαδημία Βουτυρίτσα για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν και έδωσαν ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στην ομάδα τους.

Ομόνοια (Θανάσης Τσουμάνης – Στέλιος Τζήμας): Τσιτσιώνης, Θεοχάρης, Γεωργατζιάς, Θέμελης, Τριανταφύλλου, Τσιάρας, Χαζιζάϊ (63’ λ.τ. Αρβανίτης), Σπανός, Μακρυνίκας, Αθανασιάδης, Σκουλίδης.

Αναγέννηση Ζαππείου: Μελετιάδης, Χατζήνας, Χόρτης, Καψάλης, Παυλίδης, Γεράσης, Παυλόπουλος Θ., Λιάρος, Τόνι, Παυλόπουλος Δ., Καρατζιώτσικας.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Τσακνάκης, Κυρατσούλης.