Βαθμολογία

Νίκη αφιερωμένη στον Γιάννη Τσούτσα για τον Προμηθέα!!!

Μία νίκη που είχε πολύ μεγάλη σημασία για τον Προμηθέα πέτυχε την Κυριακή (16/2) το πρωί αφού προπονητής και παίκτες πάλεψαν για να κερδίσουν το Ελευθεραί για να την αφιερώσουν στον συμπαίκτη τους Γιάννη Τσούτσα που πριν λίγες ημέρες βρέθηκε σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική όμως σαν από θαύμα τα κατάφερε και περίμενε πως και πως τους συμπαίκτες του που θα τον επισκέπτονταν μετά το ματς στο νοσοκομείο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τις θερμότερες ευχές από όλους και από το athleticlarissa για γρήγορη ανάρρωση. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Προμηθέας επικράτησε με σκορ 1-2.

Αν και προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 2’ με το σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή, δύο λεπτά αργότερα τη σέντρα έβγαλε ο Δολμές και την κεφαλιά ο Σεϊζης για το 1-1.

Στο 18’ σουτ καλό του Σεϊζη πέρασε άουτ, το Ελευθεραί πήρε και πάλι τα ηνία στο 35’ με το σουτ του Μακρίδη που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 43’ το σουτ του Πότση πέρασε ελάχιστα άουτ και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Προμηθέας στο 55’ όταν η κάθετη πάσα ήταν από τον Δολμέ και το σουτ από τον Σεϊζη για το τελικό 1-2. Στο 85’ ο Πότσης ξέφυγε στην αντεπίθεση και από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ που πέρασε άουτ.

ΑΟ Ελευθερών (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Παπαμάνος, Στεργίου, Ανυφαντής (66’ Μασρί), Ζησόπουλος, Τσεκούρας, Μακρίδης, Ζιάρρας (75’ Κυριάκης), Παπαδόπουλος, Μπλάντας (89’ Λάκης), Δημητρέλης.

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Πανδρεμένος, Παϊτέρης, Ψύρρας, Χατζησαββίδης, Καρβουνάρης (90’ Ρούτσι), Αλίου, Σεϊζης (89’ Χολέβας), Γκέκας, Πότσης, Κατσαμπέλας (40’ Καπετανόπουλος), Δολμές (82’ Κώστας).

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Τέγος, Κοτούμπας.