Βαθμολογία

Εύκολο πέρασμα από τον Σταυρό για την Μάνδρα!

Η ομάδα της Μάνδρας είχε εύκολο έργο απέναντι στον αδύναμο Σταυραετό Σταυρού όπου και επικράτησε με σκορ 0-3 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Επιπλέον τρία δοκάρια είχαν οι νικητές που τα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο!

Στο 5’ φάουλ ο Χατζηλαδάς, στο δεύτερο δοκάρι ο Τεκέδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 45’ ύστερα από πάσα του Τζουρμακλιώτη ο Χατζηλαδάς με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1. Ύστερα από δύο λεπτά ο Χατζηλαδάς με τον ίδιο τρόπο έκανε δύο τα τέρματά του, ύστερα από την σέντρα του Φασούλα.

Στο 52’ κεραυνός – σουτ από τον Χατζηλαδά, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ. Στο 60’ την κάθετη πάσα έβγαλε ο Τεκέδης και ο Τζουρμακλιώτης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 68’ προσωπική ενέργεια του Τζήκα με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-3. Και στο 72’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζούγκα Μαν. και ο Κατσιαβριάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Ζηρδέλης): Κιτσόπουλος, Ζούγκα Μαρ., Καδόγλου (70’ Σάλα), Τσάβο, Τζήκας, Φασούλας (65’ Αλβανός), Ζούγκα Μαν. (75’ Τάτσιος), Κατσιαβριάς, Τεκέδης, Χατζηλαδάς, Τζουρμακλιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Παπακωστούλης, Γούλας, Ροκοπάνος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ