Βαθμολογία

Ακόμη σκοράρει η Φορτούνα Κουτσοχέρου!

Με το εκκωφαντικό σκορ 8-0, η Φορτούνα Κουτσοχέρου επικράτησε πολύ εύκολα της Ακαδημίας Αχιλλέως που αγωνίστηκε με παίκτες 14-15 ετών.

Στο 4’ με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0. Στο 26’ ύστερα από κόρνερ του Καλφούντζου ο Τάσιος με κεφαλιά το 2-0. Στο 29’ ο Καλφούντζος Η. με ατομική ενέργεια και σουτ του 3-0. Ο ίδιος παίκτης στο 50’ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 4-0.

Δέκα λεπτά αργότερα η σέντρα ήταν του Χατζή και ο Καλφούντζος Η. έκανε το 5-0. Στο 65’ το πέναλτι κέρδισε ο Μίχος και ο Καλφούντζος έκανε το 6-0. Στο 70’ ύστερα από κάθετη του Χατζή ο Μίχος με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 7-0 και στο 75’ ο Ηλίας Καλφούντζος με σουτ έκανε το τελικό 8-0 και πέντε τα προσωπικά του τέρματα.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κολοβός (50’ Ζιάκος), Καρβούνης, Τάσιος, Ζήκος, Μπακογιάννης (46’ Μίχος), Τσιάμης Βαλ., Καλφούντζος Η., Σκούπρας (55’ Καπνόπουλος), Σιούτας, Τσιούτσιας (57’ Χατζής), Παζάρας.

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κατσαμάκης, Βαγγελός, Χαμουρούσιος, Μαργαρίτης, Γεωργόπουλος, Παπαγεωργίου, Βαϊνάς, Γκουντόπουλος, Περιτογιάννης, Παπανικολάου, Τσανάκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Νάτσης, Παπαχατζής.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ