Βαθμολογία

Γκέλα το Μακρυχώρι κόντρα στο εξαιρετικό Κιλελέρ!

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (15/2) στο γήπεδο Μακρυχωρίου ανάμεσα στον τοπικό Αετό και την Α.Ε. Κιλελέρ. Οι δύο ομάδες απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1, αποτέλεσμα που δεν άρεσε στους γηπεδούχους και αφήνει με πικρία του φιλοξενούμενους αφού είχαν πολλές ευκαιρίες για γκολ!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι αφού από το 54’ αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χατζή Γ. με δεύτερη κίτρινη. Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και σίγουρα το σασπένς ήταν έντονο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ο Αετός του Κώστα Κατσάρα και Λευτέρη Τέα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και αν και μόχθησε αρκετά στην επανάληψη δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο ματς.

Από την άλλη το Κιλελέρ πραγματικά ήταν εξαιρετικό! Αγωνίστηκε με περίσσιο πάθος μέσα σε μία δύσκολη έδρα και αν ήταν λίγο περισσότερο τυχερό και αποτελεσματικό θα μπορούσε να είχε φύγει και με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι παίκτες του Αχιλλέα Τσιβόπουλου απώλεσαν πολλές και κλασσικές ευκαιρίες (είχαν και δοκάρι στο τέλος με τον Χατζή Κ.).

Σε κάθε περίπτωση αυτή η απώλεια βαθμών προβλημάτισε τους γηπεδούχους αν και ακόμη έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Από την άλλη το Κιλελέρ με τέτοιες εμφανίσεις όπως η σημερινή έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως θα διεκδικήσει και στο τέλος θα καταφέρει να μπει στην 4αδα αφού η ομάδα βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και διαθέτει παίκτες πάρα πολύ καλούς ιδιαίτερα από την μέση και μπροστά που είναι πραγματικό «φαρμάκι» στις αντεπιθέσεις.  

Στο 7’ σέντρα – σουτ του Κολοβού πέρασε λίγο άουτ. Στο 15’ κεφαλιά του Κατσαμάγκα σε κόρνερ έδιωξε ο Παναγιωτόπουλος. Δύο λεπτά αργότερα ο εξαιρετικός Μακρής έκανε το σουτ, ανάγκασε τον Σταμέλο να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ένα λεπτό μετά ο Χατζής Γ. έκανε το σουτ από καλή θέση, η μπάλα στα χέρια του Σταμέλου. Στο 20’ ο ιδιαίτερα δραστήριος Φαρμάκας εκτέλεσε το κόρνερ, την κεφαλιά πήρε ο προωθημένος Παλάσκας, με τον Σταμέλο να διώχνει σε κόρνερ τον σίγουρο κίνδυνο.

Στο 26’ ο Τζέκα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Αετού και κατάφερε να σκοράρει με κοντινό πλασέ (0-1) μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στο 32’ την σέντρα έβγαλε ο Κολοβός, δεν πρόλαβε ο Κατσαμάγκας από κοντά. Και στο 38’ ο Τζέκας έκανε ένα σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 47’ σέντρα σουτ του Κολοβού σε κόρνερ ο Παναγιωτόπουλος.

Στο 65’ ο Κλούρας έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία. Στο 70’ ο Αετός έκανε το 1-1 με σκόρερ τον Κολοβό. Στο 84’ ο Μακρής βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, σούταρε, σε κόρνερ έδιωξε ο Σταμέλος σωτήρια. Και στο 88’ ο Χατζής Κ. για το Κιλελέρ είχε και δοκάρι!

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Κώστας Κατσάρας-Λευτέρης Τέας): Σταμέλος, Γκαμπέτας, Φοτομάρης (78΄Μητρούσκας), Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής (46΄Μπενεχούτσος), Κολοβός, Αλεξανδρής, Κατσαμάγκας, Μάντζαρης, Ιωαννίδης (46΄Κλούρας).

ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Μίλι, Παλάσκας, Χατζής Γ., Ντουνούδης (68΄Φορτομάρης), Αργύρης, Φαρμάκας (75΄Χατζής Κ.), Τζέκα, Παπαχρήστος, Μακρής (87΄Βέης).

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Νίκζας, Καραμπούλας.