Βαθμολογία

Ο Φαλανιακός είναι εδώ!!!

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/2) ο Φαλανιακός υποδέχθηκε τον Δαμασιακό στο γήπεδο Φαλάνης με τους παίκτες του Τάσου Μπεριτζά και του Κώστα Παπαρίζου να παίρνουν μία σημαντική νίκη που ανεβάζει την ομάδα στη βαθμολογία (μετά και τις απώλειες του ΠΟΕ και του Μακρυχωρίου) και την δίνει καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας αφού ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς…

Του Χρήστου Γκατζούλη
Φωτογραφίες: Ιωάννης Ξανθόπουλος

Ο Φαλανιακός έπαιξε πολύ καλά κόντρα στον Δαμασιακό και δίκαια πήρε τη νίκη. Επιστροφή στις νίκες για τον Φαλανιακό μιας και ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του Δαμασιακού κερδίζοντας τον με 2-0 και μείωσε τη διαφορά από τους πρωτοπόρους.

Οι «κιτρινόμαυροι» ευτύχησαν να πετύχουν ένα γκολ σε κάθε μέρος με τους Τσιάκο (22΄) και Λεσάι (60΄) και έφτασαν στην επικράτηση κόντρα σε έναν Δαμασιακό που το πάλεψε. Ευκαιρίες για τους νικητές έχασαν οι Φουσίκας, Τσιάκος, Μπλέντι και Λεσάϊ.

Από την άλλη ο Δαμασιακός έχασε ευκαιρία με τον Γελαλή στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο με τον Λούτσο. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι με τον ίδιο παίκτη στο 55’.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τάσος Μπεριτζάς-Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Πανταζής Η., Σούλι, Φλώρος (46΄Πανταζής Γ.), Λυγούρας Β., Αντωνόπουλος (71΄Μαχαίρας), Μπλέντι, Φουσίκας (66΄Λυγούρας Χ.), Τσιάκος (90΄Ντανίκας), Λεσάι.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Νικολακούλης, Γεωργατζιάς, Λέτσιος (57΄Πούτας), Καρακάνος, Ιωαννίδης, Δούκας, Μουσιάρης, Τσιάλτας (87΄Μουσιάρης), Παπαγεωργίου (71΄Ραπτοτάσιος), Λούτσος, Γελαλής.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Μπουρονίκος,  Μπλιώνας.