Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Είχαμε αρκετές ελλείψεις, στο τέλος θα δούμε που θα βρισκόμαστε»

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «AEL FC Arena», μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, που στάθηκε στις ελλείψεις που είχε η ομάδα του και στην μη ετοιμότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών, ενώ τόνισε πως θα «παλέψουν» στα επόμενα δύο παιχνίδια, για το απόλυτο. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τις απουσίες που είχε η ΑΕΛ: «Θα μείνω στην προσπάθεια των παιδιών που ήταν διαθέσιμοι και έπαιξαν σήμερα. Ήταν εξαιρετικοί. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο στο 0-2, η εικόνα μας δεν ήταν για να χάνουμε με δύο γκολ διαφορά. Είχαμε αρκετές ελλείψεις, ορισμένα από τα παιδιά που έπαιξαν δεν είχαν ρυθμό, κάποιοι δεν μπορούν να βγάλουν 90 λεπτά. Η προσπάθεια τους ήταν αξιέπαινη. Θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και θα μείνω σε αυτό»

Για τα επόμενα δύο παιχνίδια και τους στόχους της ομάδας: «Έχω πει ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα προσπαθούμε και θα παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Στα άλλα παιχνίδια θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, γιατί όχι και το απόλυτο και στο τέλος θα δούμε που θα βρισκόμαστε για τα play off ή τα play out».