Βαθμολογία

Απώλεσε πολλές ευκαιρίες για τη νίκη ο Ηρακλής Χάλκης

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/2) στα Ταμπάκικα οι Αμπελόκηποι αναμετρήθηκαν με τον Ηρακλή Χάλκης για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και τώρα οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Διαφορετικοί οι στόχοι των δύο ομάδων με τους Αμπελόκηπους να θέλουν να κάνουν μία αξιοπρεπή πορεία και να προωθήσουν τα νέα παιδιά. Από την άλλη ο Ηρακλής Χάλκης με κεκτημένη ταχύτητα θέλει να φτάσει στην μεγάλη τοπική κατηγορία και παρότι στο σημερινό ματς δεν πήρε τη νίκη παραμένει στην κορυφή και σίγουρα παίζοντας και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Ηρακλής Χάλκης θα μπορούσε να προηγηθεί στο 17’ αφού έχασε τριπλή ευκαιρία, όμως και οι Αμπελόκηποι δύο λεπτά μετά απώλεσαν και αυτοί σημαντική ευκαιρία. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν καλές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι στο 54’ μπήκαν μπροστά στο σκορ, διαχειρίστηκαν το υπέρ τους αποτέλεσμα, αν και η Χάλκη έχασε ευκαιρίες, κατάφερε τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό στο 75’.

Στο 17’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τους Καλογιάννη, Τσάντο και Λιντέρη, αφού από πλεονεκτική θέση δεν βρήκαν δίχτυα. Στο 19’ ο Παρασκευούδης έβγαλε σέντρα ακριβείας για τον Μπόλο, που έκανε το σουτ τον σταμάτησε όμως πάνω στη γραμμή ο έμπειρος Πρίφτης.

Στο 30’ ο Τσάντος με τον Μπακαλούλη έκαναν το ένα δύο, τελικός αποδέκτης ο Λιντέρης που έκανε το σουτ, έδιωξε με το ένα χέρι ο Γερμάνης. Στο 32’ ο Καλογιάννης έβγαλε την πάσα για τον Τσάντο, αυτός έκανε το σουτ και η μπάλα κόντραρε και έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 54’ σέντρα του Μάτα και ο Παρασκευούδης με πλασέ έκανε το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Λιντέρη πέρασε άουτ. Στο 60’ την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Καλογιάννη και δέκα λεπτά αργότερα ο Βογιατζής Σ. έκανε την κεφαλιά που πέρασε και αυτή άουτ. Στο 75’ ο Λιντέρης έκλεψε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 85’ και 86’ Βογιατζής Σ. και Ευαγγέλου βρέθηκαν σε θέση βολής αλλά έστειλαν την μπάλα άουτ.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης (79’ λ.τ. Ζησόπουλος), Χάμος, Δούκας, Νταρής, Τριτάρης, Τσιπλικιάρης, Μπόλος (88’ Κυριάκος), Μάτα (65’ Κρεμαστάς), Παρασκευούδης (83’ Βασιλειάδης), Πότσης, Βεργής.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Κατιγιάννης, Βογιατζής Σ., Τζεμολάρι (64’ Ευστρατίου), Πρίφτης, Ντινούλης, Ευαγγέλου, Τσάντος, Μπακαλούλης, Λιντέρης, Βογιατζής Χ., Καλογιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Σκριάπας, Τζιμούρτος.