Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για το Καλοχώρι!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου επικράτησε του Νέου Περιβολίου με σκορ 5-3. Δύο δοκάρια είχαν οι νικητές!

Στο 8’ ο Λίταινας με σουτ έξω από την περιοχή στο γάμα έκανε το 1-0. Στο 15’ ο Βράκας απάντησε για το 1-1. Στο 30’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νούσιου Γ.Β. έδωσε νέο προβάδισμα για το 2-1. Στο 40’ όμως ο Τζέκας με δυνατό σουτ στο γάμα έκανε το 2-2.

Στο 47’ ο Μπράτσια με κεφαλιά το 3-2, στο 53’ ο Μπαλοδήμος με σουτ από την μικρή περιοχή το 4-2. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπράτσια με τον ίδιο τρόπο έκανε το 5-2, το τελικό 5-3 διαμόρφωσε με πλασέ ο Αμαρλαριώτης στο 75’.

Δοκάρια για το Καλοχώρι, στο 70’ με σουτ ο Γιώργος Νούσιος του Βασίλη και ο ίδιος παίκτης στο 85’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 80’ για το Νέο Περιβόλι ο Γούσης πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του δεν βρήκε στόχο.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Νούσιος): Τριανταφύλλου Θ.Ι., Μπαλοδήμος, Λούγκος (25΄λ.τ. Μάρκου), Ντανίκας, Γκόγκος, Δούρος, Γκόλαντας, Νούσιος Γ.Β., Μπράτσια, Λίταινας (75’ Σαϊτης), Τσαγκούλης (65’ Τριανταφύλλου Θ.Η.).

Αστήρ Ν.Περιβολίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Τσόγκαρης, Τσιάρας, Μάλτζαρης (60’ Καραμποτάκης), Μακρυγιάννης, Παλατζάρας, Αργύρης, Αμαρλαριώτης, Αθανασίου (70’ Μπαμπαλιούτας), Βράκας (46’ Αγγελίδης), Τζέκας, Γούσης (70’ Σταμάτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καϊμακάμης, Λιόλιος, Ζαχαρός.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ