Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη – σωτηρίας για το Μαυροβούνι!!!

Το Μαυροβούνι πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά στην Α’ ΕΠΣΛ δεδομένου πως είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία. Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/2) επικράτησε με σκορ 1-2 του Αβέρωφ και ουσιαστικά έκανε το μεγαλύτερο βήμα σωτηρίας από νωρίς…

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι «πετεινοί» του Γιάννη Σιάρκου ευτύχησαν να πετύχουν δύο γρήγορα γκολ και έτσι στο τέλος πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη. Στο 2΄ο Αποστόλης Βούκουτος με ωραίο δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Το Αβέρωφ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα με τους Μπαρούτα (9΄) και Αλατά (15΄) αλλά ο Μαγαζιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά στην πρώτη φάση και κράτησε το μηδέν.

Στο 24΄ο Ακριβόπουλος έβγαλε έξοχα σε θέση βολής τον Σάββα Χατζηλιάδη κι αυτός με ένα ξερό σουτ πέτυχε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Τελευταία καλή στιγμή του α΄μέρους μια προβολή του Λιλολάρι στο 35΄ που έφυγε μόλις άουτ.

Στο 51΄ ο Ηλίας Λιλολάρι αξιοποίησε την εξαιρετική σέντρα του Μητσιού και μείωσε σε 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Μάλιστα ο σκόρερ είχε ένα ακόμη καλό σουτ στο 65΄το οποίο έφυγε λίγο άουτ. Στο 74΄ο Μπαστούνης απομάκρυνε προ της γραμμής το σουτ του Χατζηλιάδη μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια, με το 1-2 να μένει ως το τέλος.

ΑΒΕΡΩΦ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μάνος, Στράτος (53΄Μίλλερ), Μπαστούνης Γραμμένος (69΄Ντέκας), Μητσιός (84΄Νταμπαλέτσιος), Μούτσα, Ταστεμερίδης (84΄Χάνι), Λιλολάρι, Μπαρούτας, Αλατάς, Παρλάντζας.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (83΄Τασλακίδης), Γαρουφαλιάς, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Μπατζέλας Β. (90΄Κολιοφούτης), Μπατζέλας Ν., Βούκουτος, Ακριβόπουλος (80΄Μπάγκας Α.), Χατζηλιάδης (86΄Σπανός).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Αναστασίου, Καρακώστα.