Βαθμολογία

Παναχαϊκή: Συμφωνία Καλογερόπουλου-Μπάρλου

Έπειτα από πολύωρες και πολυήμερες σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, φαίνεται τελικά πως η εποχή Γιώργου Μπάρλου στα διοικητικά της Παναχαϊκής είναι προ των πυλών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr, στην καθοριστική επαφή που είχε ο Αχαιός επιχειρηματίας με τον Σάκη Καλογερόπουλου και τους νομικούς εκπροσώπους (Κρεμμύδα-Γρηγορίου) βρέθηκε η χρυσή τομή, συζητήθηκαν οι τελευταίες σημαντικές λεπτομέρειες της συμφωνίας και εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να κλείσει οριστικά το deal και ο Γιώργος Μπάρλος να πάρει τα ηνία της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η συμφωνία ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί και αφορά οψιόν αγοραπωλησίας μετοχών και όχι μόνο το μάνατζμεντ, άρα πηγαίνουμε σε μεταβίβαση των μετοχών!

Αυτή η διαδικασία αναμένεται να υλοποιηθεί την Παρασκευή (21/12) και ώρα 20:00 από τον νομικό σύμβουλο του Γιώργου Μπάρλου και τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Όλο το πλαίσιο της συμφωνίας διαμορφώθηκε χωρίς κανένα κενό και απομένει μόνο το διαδικαστικό που θα επισημοποιήσει την είσοδο του Γιώργου Μπάρλου στα διοικητικά της πατρινής ομάδας και θα σημάνει το ξεκίνημα μίας νέας εποχής!