Βαθμολογία

Ταουσιάνη: «Πέντε βήματα ώστε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη μετά την επικράτηση επί του Απόλλωνα Λάρισας (1-0). Στην σημασία της νίκης αλλά και στο άγχος με το οποίο φορτώθηκαν οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας και τη νίκη με 1-0 για την 17η αγωνιστική της Super League 2

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός της κρητικής ομάδας επεσήμανε: «Σαφώς είναι μια σημαντική νίκη βαθμολογικά που ήρθε με αρκετό άγχος και αναφέρομαι κυρίως στην απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καθολική υπεροχή και στην συσπειρωμένη άμυνα που βρήκαμε απέναντι μας, καταφέραμε να βρούμε λύσεις και στο πρώτο μέρος το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας πίεσε περισσότερο και εκεί δεν είχαμε καθόλου ηρεμία και αυτοπεποίθηση στις κινήσεις μας κάτι που μπορώ να καταλάβω μέχρι ένα βαθμό, καθώς το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και φυσιολογικά τα πόδια βαραίνουν. Σίγουρα κρατάμε τους τρεις βαθμούς, θα αναλύσουμε το παιχνίδι όπως κάνουμε κάθε φορά ώστε να δούμε τι δεν κάναμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα ματς που θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει πολύ νωρίτερα. Μένουνε πέντε βήματα ακόμη ώστε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Όσων αφορά το που θα κριθεί η είσοδος στα play off, σχολίασε: «Η κατάκτηση μιας θέσης στην 6αδα θα κριθεί στις λεπτομέρειες καθώς οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους. Αυτό θα το κρίνει η αγωνιστική σου ημέρα, πόσο συγκεντρωμένος είσαι και πώς αυτές τις λεπτομέρειες θα τις φέρεις με το μέρος σου».