Βαθμολογία

Φαλανιακός: «Να θυμούνται οι παλιοί… να μαθαίνουν οι νέοι»

Σε ένα κατάμεστο κέντρο, στο «καφέ – ουζερί στον Τάσο», στη Φαλάνη, ο σύλλογος παλαιμάχων Φαλανιακού διοργάνωσε μία ξεχωριστή βραδιά με κεντρικό σύνθημα «να θυμούνται οι παλιοί… να μαθαίνουν οι νέοι».

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Φαλανιακός συμπλήρωσε 60 χρόνια ζωής. Αποτελεί ένα από τα πλέον ισχυρά σωματεία του νομού μας με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες. Έχει αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική, την Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία και έχει κατακτήσει τρόπαια στο νομό, ενώ για μία ζωή κυριολεκτικά μετέχει ανελλιπώς στην κορυφαία κατηγορία της Ένωσής μας.

Το σωματείο του Φαλανιακού έχει αναδείξει πάρα πολλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν διαγράψει λαμπρή πορεία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Το βράδυ της Πέμπτης (13/2) στην αίθουσα του κέντρου βρέθηκαν αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας που τιμήθηκαν για την μεγάλη τους προσφορά στο σύλλογο, ενώ ο σύλλογος παλαιμάχων έκοψε και την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Η βραδιά επίσης περιελάμβανε πλούσια εδέσματα για όλους.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η ομάδα του Φαλανιακού. Εκεί ήταν σύσσωμη η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Στέλιο Αμανατίδη, το τεχνικό επιτελείο (Τάσος ΜπεριτζάςΚώστας Παπαρίζος), ποδοσφαιριστές της ομάδας και ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας κ. Χρήστος Γκατζούλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Λιούπας, η αντιδήμαρχος κ. Ρίτα Απρίλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Βλαχούλης, ο πρόεδρος του Σμόλικα κ. Σωτήρης Απρίλης, ο πρόεδρος του Δασοχωρίου κ. Παναγιώτης Παππάς, ο πρόεδρος του ΓΣΦ Χρήστος Τσιτσιλής και ο πρόεδρος της αιμοδοσίας κ. Σπύρος Τσούτσας.  

Τον λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Φαλανιακού κ. Κώστας Λυγούρας όπου ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ενώ αναφέρθηκε στην μεγάλη ιστορία της ομάδας, τέλος έγιναν και οι βραβεύσεις.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Τάκης Παραφέστας, πρόεδρος των παλαιμάχων της ΑΕΛ με καταγωγή από τη Φαλάνη και μεγάλη προσφορά στο Λαρισινό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Ακολούθησε μία σειρά βραβεύσεων σε ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία με τον Φαλανιακό, με τον κ. Σπυρίδωνα Μπαλντούμπη να αποτελεί ίσως το πρόσωπο της βραδιάς, αφού ήταν ο πρώτος προπονητής της ομάδας και όλοι αναφέρθηκαν με τα πλέον κολακεύτηκα λόγια για τον ίδιο και την προσφορά του στο σωματείο.

Τιμήθηκαν

Με τιμητική πλακέτα τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι: Γκογκίτσας Γεώργιος, Γκογκίτσας Ζήσης, Γκουγκλιάνας Αλέξανδρος, Γκουγκλιάνας Αναστάσιος, Γρηγορούλης Ευάγγελος, Γρηγορούλης Κωνσταντίνος, Καραμαχαίρας Γεώργιος, Καραμαχαίρας Στυλιανός, Καραμούστος Απόστολος, Καραμούστος Δημήτριος, Καρυώτης Χρήστος, Κόμης Ιωάννης, Κόμης Γεώργιος, Κυριακόπουλος Αστέριος, Κυρίτσης Λεωνίδας, Κυρίτσης Ιωάννης, Μαλαμάς Δημήτριος, Μαλαμάς Ιωάννης, Ντάμαλης Γεώργιος, Τσέντσιος Νικόλαος, Τσιλιμήγκας Κωνσταντίνος, Τσιόπας Ιωάννης, Τσιόπας Αναστάσιος, Τσιτσιλής Αστέριος και οι προπονητές Μπαλντούμης Σπυρίδωνας, Κοντογιάννης Ιωάννης και Παπακωνσταντίνου Βασίλειος.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες από την όμορφη εκδήλωση…