Βαθμολογία

Επετειακή η εκδήλωση της βασιλόπιτας για τον Ηρακλή Λάρισας

Μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (13/2) το βράδυ στην ταβέρνα «Το Παραδοσιακό» στη Νεάπολη, όπου ο ιστορικός σύλλογος του Ηρακλή Λάρισας που μετέχει στη Γ’ Εθνική έκοψε την καθιερωμένη πίτα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ήταν όμορφη η εκδήλωση γιατί έδωσαν το παρόν η ποδοσφαιρική ομάδα σύσσωμη με τους προπονητές κ. Χρήστο Χατζηλιάδη καθώς και τον συνεργάτη του κ. Θάνο Τριανταφυλλόπουλο, τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Πέτρο Καραναστάση και τον γυμναστή κ. Κώστα Λιάπη.

">http://

Ζεστή η ατμόσφαιρα αφού ο Ηρακλής Λάρισας είναι μία γροθιά όπως είπε και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ, όλοι τους ήταν χαρούμενοι αφού η ομάδα γιορτάζει τα 90 χρόνια παρουσίας του στα αθλητικά δρώμενα (έτος ίδρυσης 1930), πράγμα που σημαίνει πως βρίσκει την ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία που αν και είναι νεοσσοί κατάφεραν με μεγάλη ευκολία να είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα (3η θέση σήμερα). Η ομάδα όμως έχει κρυφό πόθο να κατακτήσει τη φετινή χρονιά και το Κύπελλο της Ένωσης για να έχει και ένα σύγχρονο τρόπαιο αφού μόλις πέρυσι είχε το πρωτάθλημα αλλά και το Σούπερ Καπ.

">http://

Όμως δεν ήταν μόνο η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας με τους συνεργάτες, την εκδήλωση τίμησαν και η διοίκηση της ΕΠΣΛ, με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη καθώς και τους πολύτιμους συνεργάτες του.

Ο κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης ευχήθηκε στον φίλο πάνω απ’ όλα κ. Λάμπρο Ιωακείμ να συνεχίσει με επιτυχίες την ομάδα του αφού μόλις πριν από τέσσερα χρόνια την παρέλαβε και κατάφερε να την φτάσει με επιτυχία στη Γ’ Εθνική. Όμως ευχήθηκε και στην έτερη ομάδα του νομού μας τον Οικονόμο Τσαριτσάνης να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία γιατί όσο περισσότερες ομάδες είναι στην κατηγορία αυτή αναβαθμίζεται και το ερασιτεχνικό του νομού μας. Δίπλα στον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας όπως κάθε φορά βρισκόταν η αγαπημένη του σύζυγος κ. Μαρία καθώς και ο κ. Αποστόλης Παπαπαρίσης που εκτός από δημοτικός σύμβουλος είναι και συμπέθερός του, βρέθηκε λοιπόν και αυτός εκεί μαζί με την σύζυγό του κ. Τάνια. Όσον αφορά το γεύμα ήταν πέραν του δέοντος πλούσιο με πολύ ωραίο κρασί «Γιάτσα», η βασιλόπιτα του Ηρακλή ήταν αρχοντική αφού είχε τρία φλουριά, το πρώτο ήτανε χρηματικό ποσό και τα άλλα δύο δώρα.

">http://

Ωραία λοιπόν η εκδήλωση που συνάδει με τα 90 χρόνια ίδρυσης του Ηρακλή Λάρισας.  

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες…