Βαθμολογία

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε Ουζουνίδη

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Έλληνας τεχνικός είχε μείνει εκτός πάγκων τον τελευταίο χρόνο, έπειτα από την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και από την Τετάρτη (12/2) επέστρεψε στη δράση, μια και ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία του με τους Πρωταθλητές Κύπρου.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του Μαρίνου Ουζουνίδη στον ΑΠΟΕΛ και η δεύτερη ως προπονητή, μια και στην ομάδα της Λευκωσίας είχε ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2003, ενώ τρία χρόνια αργότερα βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο της.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη. Η συνεργασία είναι διάρκειας μέχρι τον Μάιο του 2020.

Καλωσορίζουμε τον κ. Ουζουνίδη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες. Σύναψη συνεργασίας έχει υπογραφεί και με το βοηθό προπονητή Bledar Kolaj καθώς και με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Νικόλαο Γιάγκου.

Το προπονητικό επιτελείο θα αποτελούν επίσης οι Nuno Morais (Β.Π.-Αναλυτής), Παύλος Κίναν (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Μιχάλης Μορφής (προπονητής τερματοφυλάκων). Ο Λούκας Χατζηλουκάς αναλαμβάνει τη θέση του Υπευθύνου Scouting στην ομάδα μας».