Βαθμολογία

«Βασίλεψε» και έλαμψε η Αστραπή!

Την Κυριακή (9/2) το πρωί στους Αγίους Αναργύρους σε έναν πολύ όμορφο χώρο στην πλατεία του χωριού η Αστραπή Νέας Πολιτείας έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τόσο για τις Ακαδημίες όσο και για την μεγάλη ομάδα.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από τα νεαρά παιδιά που ήρθαν μαζί με τους γονείς τους. Χαμογελαστοί οι προπονητές των Ακαδημιών που κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά, οι άνθρωποι της διοίκησης της Αστραπής και τον πλέον χαρούμενο και επικοινωνιακό πρόεδρο κ. Χρήστο Καραμούτη. Το παρόν όμως έδωσαν πολύτιμοι φίλοι και συνεργάτες καθώς και μεγάλοι χορηγοί που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Παραχωρήθηκε γεύμα σε όλους τους παρευρισκομένους, όμως ιδιαίτερα αναφορά έγινε στον χρυσό χορηγό κ. Νικόλαο Ζούμπα που είναι ιδιοκτήτης των καφέ Bruno, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Καραμούτης είναι πολύ σημαντική αυτή η συνεργασία αφού είναι πενταετής, δεν αναφέρθηκε το ποσό αλλά είπες πως είναι μεγάλο. Η χορηγία θα εξασφαλίζει τον εξοπλισμό της ομάδας και θα αναφέρεται στην φανέλα και για την σημερινή ημέρα το ποσό που προσέφερε ήταν 1.000 ευρώ.

Ιδιαίτερη ευχαριστία ήταν για τον γνωστό σε όλους αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ και γνωστό επιχειρηματία κ. Ζήση Ντελόπουλο αφού η προσφορά του είναι πολύτιμη για την ομάδα.

Πραγματικά η εκδήλωση ήταν ανάλογη των προσδοκιών που έχει η ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας αλλά και του προέδρου κ. Χρήστου Καραμούτη που κάνει τα πάντα για να λάμψει η Αστραπή!

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ