Βαθμολογία

Ηρακλής Χάλκης τεσσάρων αστέρων!!!

Ο ιστορικός Ηρακλής Χάλκης σημείωσε μία μεγάλη σε έκταση νίκη το μεσημέρι της Κυριακής (9/2) αφού πέτυχε τέσσερα τέρματα απέναντι στην Θύελλα Ελάτειας (4-1) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Εντυπωσιακός ήταν για ακόμη μία φορά ο Ηρακλής Χάλκης που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και οδεύει για την παραπάνω κατηγορία αφού έχει γίνει σοβαρή δουλειά στην ομάδα που ξεκινά από την διοίκηση και τον πρόεδρο που αποτελεί την ψυχή του σωματείου τον κ. Άγγελο Μήτση που κάνει τα πάντα μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. για το σωματείο.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ηρακλής με συνοπτικές διαδικασίες πήρε το ματς. Μόλις στο 5’ το πέναλτι κέρδισε ο Βογιατζής Σ., εκτέλεσε εύστοχα ο Βογιατζής Χ. για το 1-0.

Η Ελάτεια είχε δύο καλές στιγμές στο 37’ και 44’ με τους Καραγκούνη και Παπαδόντα. Στην επανάληψη όμως στο 62’ ο Βογιατζής Χ. με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 76’ πολύ ωραία προσπάθεια του Ευαγγέλου, αφού έβγαλε την παράλληλη σέντρα και έτσι ανάγκασε την Ελάτεια για αυτογκόλ (3-0).

Στο 78’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αβέλλα Ν. για το 3-1 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπακαλούλη αφού η μπάλα πήγε στο παραθυράκι για το τελικό 4-1. Ευκαιρίες χαμένες για την Χάλκη είχε ο Καλογιάννης, Γκουγκότης και Βογιατζής Χ.

*Η Θύελλα Ελάτειας ευχαριστεί την ομάδα της Χάλκης για την άψογη φιλοξενία και της εύχεται να πετύχει τους στόχους της.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Κατηγιάννης, Εξουζίδης (74’ Φωτάκης), Τζεμολάρι, Πρίφτης (72’ Βογιατζής Π.), Ντινούλης, Βογιατζής Σ. (68’ Κωστούλης), Τσάντος, Μπακαλούλης, Γκουγκότης (46’ Ευαγγέλου), Βογιατζής Χ., Καλογιάννης.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Παναγιωτόπουλος, Τασιόπουλος, Καλαϊτζής (9’ Αλλάνι), Αβέλλας Ν., Τσιτώτας, Πάσιος, Παπαδόντας, Αβέλλας Γ., Καραγκούνης (70’ Τζουβάρας), Τζήκα, Στογιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπλιώνας, Γούλας, Καραμαγκιόλας.