Βαθμολογία

Από έναν πόντο Αμπελόκηποι και Καλοχώρι

Αμπελόκηποι και Αναγέννηση Καλοχωρίου αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (9/2) στα Ταμπάκικα με τις δύο ομάδες να αποσπούν από έναν πόντο στο τελικό σκορ 2-2 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Μόλις στο 1’ πήραν προβάδισμα οι Αμπελόκηποι όταν το σουτ έκανε ο Μπόλος, η μπάλα αρχικά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παρασκευούδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 30’ πέναλτι δόθηκε σε χέρι αντιπάλου για το Καλοχώρι, εκτέλεσε εύστοχα ο Νούσιος Γ.Β. για το 1-1.

Στο 41’ μετά από έξοχη ενέργεια του 14χρονου Έκτορα Σούμπαση, όπου έβγαλε τη σέντρα ακριβείας για τον Μπόλο και αυτός με την σειρά του έκανε το σουτ για το 2-1. Στο 53’ η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μάρκου διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης, Χάμος, Νταρής, Βεργής, Δούκας, Πότσης, Τσιπλικιάρης, Τριτάρης (57’ Βασιλειάδης), Μπόλος (87’ Κυριάκος), Παρασκευούδης, Σούμπασης (71’ Γκαλίτσιος).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Νούσιος): Τριανταφύλλου, Μάρκου (55’ Λίταινας), Λούγκος, Μπαλοδήμος, Παναγιωτίδης, Νούσιος Γ.Α., Νούσιος Γ.Β., Δούρος, Τσαγκούλης, Σαμαράς, Μπράτσια.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπράμης, Πατσής, Κουβατάς.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ