Βαθμολογία

Επιβλητική νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας!

Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας την Κυριακή (9/2). Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες ο Ηρακλής Λάρισας μιας και συνέτριψε τον Διγενή Νεοχωρίου με το επιβλητικό 4-0 και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία και ενώ απομένουν ακόμη επτά μάχες.

Οι παίκτες των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου αποδείχθηκαν και πάλι συνεπέστατοι μιας και εκμεταλλεύτηκαν ιδανικά τον παράγοντα έδρα (επτά νίκες και μια ισοπαλία), προσφέροντας απλόχερα γκολ και θέαμα.

Το ματς τελείωσε από το α΄κιόλας μέρος με τους «κυανόλευκους» να παίρνουν σοβαρό προβάδισμα με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Τάρτας (17΄) και Κακαβίτσης (42΄).

Στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα αφού απώλεσε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, τα κατάφερε στο φινάλε και με τους Γκιουρσάνη (72΄) και αυτογκολ (90΄) μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκιουρσάνη, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη με το επιβλητικό 4-0.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου (65΄ Αθανασιάς) Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τάρτας, Νεμπεγλέρας, Χριστίδης (75΄ Κρίτσας), Μανιώτης, Νάστας (55΄ Γκιουρσάνης), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης (75΄ Μουξιός).