Βαθμολογία

«Λευκή» ισοπαλία για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Παρά την προσπάθειά του στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας", ο Οικονόμος Τσαριτσάνης δεν κατάφερε να φθάσει στην νίκη με αντίπαλο τον πιο έμπειρο ως ομάδα Ατρόμητο Παλαμά, επαναλαμβάνοντας έτσι την "λευκή" ισοπαλία που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

Η απώλεια των δύο βαθμών δυσχεραίνει σε κάθε περίπτωση την υλοποίηση του στόχου της παραμονής, καθώς ταυτόχρονα κάποιες συνδιεκδικήτριες ομάδες κατέκτησαν πολύτιμα "τρίποντα".

Η υπόθεση - σωτηρία, όμως, συνεχίζει να εξαρτάται από την πορεία των Τσαριτσανιωτών που καλούνται να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από την προσεχή Κυριακή, οπότε υποδέχονται τα Μετέωρα σε ένα ακόμη "τελικό".

Με δύο "αναγνωριστικές" βολές (μία για κάθε ομάδα) ξεκίνησε το παιχνίδι, καθώς στο 1' σέντρα-σουτ του Τόλιου έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 3' σουτ του Κόκκινου των φιλοξενουμένων.

Στο 13' καταγράφηκε η καλύτερη στιγμή του αγώνα, όταν μετά από ενέργεια του Γκαμπέτα, το σουτ του Κοντοθανάση αποκρούστηκε επί της γραμμής τέρματος από τον αμυνόμενο Μπαντή, για να μπλοκάρει στην συνέχεια ο Κούτσικος, ο οποίος και στο 14' εξουδετέρωσε σουτ του Γκαμπέτα στην δεξιά του γωνία.

Στο 49' ο νεοεισελθών Μουλτσιάς προσπάθησε από πλάγια θέση να ξεπεράσει τον Κούτσικο που απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο 51' σουτ του Καρβούνη εξουδετερώθηκε από τον ευρισκόμενο σε ετοιμότητα Νούσια.

Στο 59' το σουτ του Τόλιου έφυγε έξω από το αριστερό "Γ" του Κούτσικου που αντέδρασε σωστά και στην απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση στο 76'.

Τελευταία καλή προσπάθεια των Τσαριτσανιωτών στο 83', με το πλασέ του Τόλιου να καταλήγει στην δεξιά εξωτερική πλευρά των δικτύων των Παλαμιωτών που βρήκαν τον τρόπο να κρατήσουν με σχετική άνεση το 0-0.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Κοζανίτη Κώστα Πανυτσίδη (βοηθοί οι συμπατριώτες του Αλέξανδρος Μπαλιάκας - Κώστας Πραχάλης), ο οποίος "κιτρίνισε" τον Καρλιάμπα (44') του Οικονόμου και τους Αλεξόπουλο (78'), Ζάγγο (90'+2') των φιλοξενουμένων.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Δραγατσίκης (46'Δραχαλίβας), Ντούφας (46' Μουλτσιάς), Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο,Γκαμπέτας, Καραλούλης, Κοντοθανάσης, Τόλιος, Μπαλογιάννης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Δημήτρης Παραφέστας): Κούτσικος, Μπασιάκας, Εκίζογλου, Λιάπης, Χρ.Οικονόμου, Αλεξόπουλος (90'+3' Γεωργίου), Κόκκινος (68' Ζάγγος), Μίχος, Καρβούνης, Αν.Κατσιγιάννης (64' Σωτ.Κατσιγιάννης), Μπαντής.