Βαθμολογία

Πέρασε με επιτυχία ο Αετός από την δύσκολη έδρα της Αγιάς

Το μεσημέρι της Κυριακής (9/2) στο γήπεδο της Αγιάς διεξήχθη ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Δωτιέα Αγιάς και τον Αετό Μακρυχωρίου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι παίκτες του Κώστα Κατσάρα πανηγύρισαν μία σημαντικό εκτός έδρας νίκη και απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο ιδιαίτερα δραστήριος και έμπειρος Κατσαμάγκας που τη φετινή χρονιά βοηθά τον Αετό να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία αρκετών φιλάθλων και από τις δύο ομάδες. Το ματς ήταν δυνατό και είχε καλό ρυθμό με την μπάλα να πάει κυριολεκτικά πάνω – κάτω και το αποτέλεσμα να είναι εύθραυστο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί όπως σε όλα τα ματς και μόχθησαν για το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το συγκρότημα της Αγιάς προσπαθούσε να γίνει απειλητικό χωρίς όμως να έχει τις μεγάλες φάσεις. Σίγουρα η απουσία του έμπειρου Τσατσαλίδη παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό…

Από την άλλη ο Αετός είχε ευκαιρίες και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο που όμως δεν τις τελείωσε, επίσης δύο φορές είδε την μπάλα ο Κλούρας να σταματάει στο δοκάρι! Σε κάθε περίπτωση ο Αετός Μακρυχωρίου ήταν καλύτερος στα σημεία του ματς και πέτυχε μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα έδειξε σε ένα ακόμη ματς την πολύ καλή φυσική κατάσταση που έχει με τα τρεξίματα που κάνει μέσα στο γήπεδο, κάτι που αποτελεί το δυνατό ατού του Αετού τη φετινή χρονιά.

Στο 4’ σέντρα σουτ του Κολοβού από αριστερά, έδιωξε εντυπωσιακά ο Μπρέλλας. Στο 19’ με ωραίο πλασέ ο Κατσαμάγκας άνοιξε το σκορ για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντιντής έκανε το καλό σουτ, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Στο 39’ ο Τσιρογιάννης για τον Δωτιέα έκανε ένα σουτ από μακριά που όμως πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51’ ο Μαλάκος για τον Δωτιέα έκανε ένα ωραίο σουτ, εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ ο Σταμέλος τον κίνδυνο. Στο 58’ σουτ του Κατσαμάγκα πέρασε λίγο άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ντιντής έκανε νέο σουτ που όμως δεν βρήκε στόχο.

Τέλος ο Αετός θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» τη νίκη στο 76’ και 77’, όμως ο Κλούρας είδε δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό την μπάλα να σταματά στο δοκάρι!

Δωτιέας Αγιάς (Γιώργος Χατζής): Μπρέλλας, Μπέτσιος, Γούτος Ν. (70’ Σπετίμ), Κόκκινος, Γούτος Β., Παπαγιαννούλης (61’ Σβερκούλης), Κορλός, Ντακούλας, Φουκαλάς, Τσιρογιάννης, Καρβούνης.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Σταμέλος, Γκαμπέτας, Φορτομάρης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής (68’ Μητρούσκας), Κολοβός, Αλεξανδρής, Κατσαμάγκας (89’ Παπαδόπουλος), Μάντζαρης (79’ Μπενεχούτσος), Ιωαννίδης (60’ Κλούρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Αναστασίου, Γκαρέλης.

*Όσοι ενδιαφέρονται για ατομικές φωτογραφίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορούν να στείλουν μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.